Is it failer when it's not a brand?

Prag her I come.

Godmorgen Mine søde læsere.

Så blev det Torsdag morgen, og iaften flyver jeg til Prag , med min rigtig gode veninde Marie. Jeg Glæder mig helt sindsygt , til at opleve Prag. Som jeg også har skrevet før , har det længe været på min liste. Nu har jeg hørt så mange af mine venner som har været der, og simpelthen bare kun har fortalt positivt om det. Jeg skal anmelde det Hotel vi skal bo på. Så jeg glæder mig utrolig meget , til at se hvordan det hele forløber, og fortæller jer om det , når jeg vender hjem igen. Endnu engang tak for jeres input, om hvad vi skal opleve, jeg vil prøve at nå det hele. I kan fange på snappen og instagram under mit ophold i Prag. Nu vil jeg se at komme på arbejde. Vi holder World beauty day idag, så der bliver hygget med kage og fest. Vi ses på snappen I prag. Forsat go dag. Tak for nu.

 

English Version!

Good morning My sweet readers.

So finaly we got toThursday morning, and tonight I´m flying to Prague with my friend Marie. I’m very excited to experience Prague. As I have written before, it has long been on my list. I have heard so many of my friends who have been there, and they have only told me good things about it. I will be going to recommend the Hotel we will be staying at. So I’m very excited to see how it all goes, and tell you guys about it .When I return home. Once again thank you for your input, about what we should experience, I will try to achieve it all. You guys can catch me on my snap and instagram during my stay in Prague. Now I´m about to go to work. We are celebrating the World Beauty Day today, so it’s going to be fun with cake and party. See u guys at snap in prague. Have a great day. thanks for now

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is it failer when it's not a brand?