So this is why , Algarve is a MUST SEE PLACE.

It´s a dream coming true.

Hej Sweeties.

Jeg håber i alle sammen har en helt fantastisk fredag. Jeg er selv helt vanvittig glad. Imorgen tidelig kl 5 begynder en af mine største drømme. Kufferten er ved at være færdig pakket , og jeg sidder lige nu og nyder min aften i selvskab med min dejlige familie. Det hele er lidt vanvittigt oppe i mit hovede , jeg er jo typen der rejser hele tiden, så derfor er det jo ikke noget nyt. Men jeg må ærligt indrømme, at sommer fuglene er begyndt at komme nu. Imorgen tidelig begynder det vildeste eventyr. Turen går til Australien med min bedsteveninde, Og jeg glæder mig som et lille barn. Det er snart 3-4 år siden vi snakkede om at komme afsted. OG NU SKER DET ENDELIG! Jeg er så spændt og kan nærmest ikke sidde stille.  Vi kommer til at være på farten hele tiden, så hvis i vil følge mit vilde eventyr , så i mere end velkommen til at følge med på snappen (STEFFYPIGEN24) og Instagram.(STEPHANIEKHAYAT).

Jeg håber i allesammen for en dejlig aften. Pas på hinanden derude, også ses vi på den anden side af Jorden 😉 TAK FOR NU.

English Version!

Hello sweeties

I hope everyone are having a fantastic Friday. I am so happy myself. Tomorrow at 5 o’clock, begins one of my biggest dreams. The suitcase is packed, and I’m sitting right now and enjoying my evening with my lovely family. Everything is so crazy in my head. I travel all the time, so that’s why it’s not new. But I must honestly admit, that the summerbirds have begun to come now. Tomorrow morning ,begins the wildest adventure. The trip goes to Australia with my best friend, and I simply can´t wait. It’s almost 3-4 years since we talked about going there. AND NOW ITS HAPPENING! I’m so excited. We will be on the go, all the time, so if you guys want to follow my wild adventure, you are welcome to follow mysnap (STEFFYPIGEN24) and my Instagram. (STEPHANIEKHAYAT).

I hope all of you have a nice evening. Take care of each other out there. And I will see you guys on the other side of the Earth;) THANKS FOR NOW.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So this is why , Algarve is a MUST SEE PLACE.