It´s a dream coming true.

A little video from Australia.

Hey Beauties.

Jeg håber i alle sammen , har det fantastisk. Efter et langt eventyr i Australien , er jeg nu endelig tilbage. Og jeg har simpelthen så vanvittig mange ting , jeg skal have delt med jer på bloggen. Efter en del besvær, med mit video program, fik jeg endelig videoen op at køre. Jeg beklager de lidt uskabe klip, da mit kamara drillede lidt ind imellem. Jeg er igang med at få alle billederne fra turen op på computeren nu her .

Jeg glæder mig så meget til at dele min oplevelse med jer derude. Jeg arbejder på højtryk , for at få det første indlæg klar, hurtigst muligt.

Forsat rigtig god dag. Tak for nu

 

 

English Version!

Hey Beauties.

I hope all of you are douing amazing. After a long adventure in Australia, I’m finally back. And I simply have so many things that I have to share, with you guys on the blog. After some trouble, with my video program, I finally got the video up and running. I’m sorry for the little unclean clippings, had a little trouble with my camara, (but its fixed now). I’m getting all the photos from my trip ,into the computer now.

I’m looking forward to sharing my experience with you out there. I am working on high pressure, to get the first post ready, as soon as possible.

Have a good day. Thanks for now

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It´s a dream coming true.