A little video from Australia.

First Stop! Brisbane.

Hej Beauties.

Efter nogle super travle uger , er jeg endelig klar , med mit første indlæg ud af 3 fra Australien. Jeg har virkelig haft det vildeste eventyr, som jeg ikke ville bytte ud for noget andet. Jeg tænkte jeg ville dele opslaget op i 3, så det ikke bliver for uoverskuelig at læse.

Turen startede i Brisbane, som er en,  af de kendte storbyer i Australien. Vi ankom sent om aften hvilket gjorde at , vi kunne gå direkte i seng, og faktisk undgik jetlag og var super friske dagen efter.

Udover vi havde lidt uheld med en del regnvejr i Brisbane, havde vi stadigvæk nogle super hyggelige og sjove dage. Så hvad skal man opleve i Brisbane?.

LONE PINE KOALA SANCTUARY er helt klart et besøg værd. Som mange sikkert ved , så  er Australien , kendt for deres rige dyreliv.  Lone pine Koala sanctuary , er med til at hjælpe syge dyr , og give dem nyt liv , dyrene opvokser med mennesker , og derfor er det blandt andet muligt at komme helt tæt på Koala bjørnene og kanguerene. Det er en kæmpe oplevelse at beøge Lonepinekoala Sanctuary, og man for virkelig et indblik i hvor meget personalet gør for at dyrene har det godt.

STREET BSTREET En strand midt i en storby? . Ja det findes faktisk i brisbane. Jeg syntes personlig , det var den fedeste oplevelse at være på en strand, hvor man kunne se ud over hele byen.  Stranden er opbygget med krid hvidt sand og krystal blåt vand og en masse palmer. Udover stranden, er der også en stor pool. Det er helt sikkert en oplevelse værd.

CITY BOTANIC GARDEN Er virkelig det perfekte sted at befinde sig , hvis man trænger til en lille pause fra storbyen, Parken er omgivet af palmer, planter og blomster. parken går langs havnen , hvor de fineste små skibe holder til. Denne park er virkelig dejlig , hvis man har brug for lidt ro, og en god langs gå tur , unden stres og jag.

STORY BRIDGE Denne smukke bro, er 74 m høj , og har en samlet længde på 1.072 m . Og er især et syn værd om aften. Hvor broen bliver lyst helt op , og for et blåligt skær.  Jeg kunne stå og nyde udsigten i timevis.

QUUEN STREET MALL ,  QUEEN PLAZA STREET ,WESTFIELD . Brisbane er jo en storby , og det betyder bestemt også shopping. Jeg elsker at shoppe herhjemme , men jeg syntes bare , det en del federe at shoppe i udlandet, fordi de som regl har nogle andre butikker end vi har herhjemme. Jeg kan virkelig anbefale disse shopping centre. Der er så mange cool Butikker

LA LUCA , JIMMYS , RAW ENERGY, SUGAR´N SPICE CAFE. Brisbane har et vel af lækre spise steder, og der er rig mulighed for at, få meget varrieret mad.  Jeg kan klart anbefale disse 4 lækre cafeer som jeg har linket til. De er alle pris venlige, servicen er god , og maden er super lækker.

Det var en fornøjelse at besøge Brisbane. Jeg vil mene 3 dage er mere end nok. Byen er nem at finde rundt i , så det er faktisk muligt at nå en hel del ting på få dage , og stadig have mulighed for at slappe af ind imellem.

Forsat god dag derude. Vi ses i næste indlæg.

Tak for nu.

 

English Version!

 

Hi beauties

After some very busy weeks, I’m finally ready, with my first post out of 3 from Australia. I really had the wildest adventure that I wouden´t exchange for anything else. I thought I would split the post into 3, so it diden´t get to long.

The trip started in Brisbane, which is one of the famous big cities in Australia. We arrived late in the evening which meant that we could go straight to bed, and actually avoided jet lag the next day.

We had a bit of unluck with some rainy weather in Brisbane, but we still had such a fun time, and made the best out of it. What should you experience in Brisbane ?.

LONE PINE KOALA SANCTUARY   is definitely worth a visit. As many probably know, Australia is known for their rich wildlife. Lone Pine Koala Sanctuary, helpS to help sick animals and revive the animals, the animals grow up with humans, and thats why its possible, to get close to the Koala bears and the Kangues. It’s a great experience to visit the Lonepinekoala Sanctuary, and you really get an insight into, how much the staff do to make the animals feel good.

STREET BEACH. A beach in the middle of a big city? . Yes, it actually exists in brisbane. I personally thought it was the coolest experience, to be on a beach where you could see all over the city. The beach is built with white sand and crystal blue water, and a lot of palms. In addition to the beach there is also a large swimming pool. It is definitely worth an experience.

BOTANIC GARDEN. Is really the perfect place to stay if you need a little break from the big city, the park is surrounded with palm trees, plants and flowers. The park goes along the harbor, where the finest little ships hold. This park is really nice if you need a little calm and a good walk, without stress.

STORY BRIGE. This beautiful bridge is 74 m high, and has a total length of 1,072 m. And especially worth a sight in the evening. Where the bridge gets brighting up and gets a blue light . I could stand and enjoy the view for hours.

QUEEN STREET MALL. , QUEEN PLAZA STREET. , WESTFIELD.Brisbane is a big city, and it certainly means shopping too. I love shopping at home, but I just think its a lot cooler to shop when im out travelling ,because they usually have some other shops, than we have at home. I can recommend these shopping centers. There are so many cool shops in there.

LA LUCCA. , JIMMYS , RAW ENERGY. , SUGAR ´N SPICE CAFE. Brisbane has a lot of delicious eating places, and there is plenty of opportunity to get very various food. I can definitely recommend these 4 delicious cafes, that I have linked to. They are all price friendly, the service is good and the food is super delicious.

I would say 3 days is more than enough in Brisbane. The city is easy to find out, so it’s actually possible to see a lot of things in a few days, and still have the opportunity to relax in between.

Whish all of you out there a lovely day. See you in my next post from Cairns.

Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little video from Australia.