First Stop! Brisbane.

Travelling away On my Birthday!

Hej Beauties .

Jeg håber i allesammen nyder Fredagen. Jeg sidder lige nu og er igang med at gøre det andet indlæg fra Australien klar til jer, og håber på at kunne få det op meget snart.

Jeg ville lige tjekke ind og fortælle jer , hvor jeg rejser hen på min fødselsdag , den 1 december. Jeg har længe gerne ville gøre noget lidt anderledes på min fødselsdag, men det aldrig rigtig lykkes at rent faktisk rejse væk. Nu er chancen kommet, og hvad der er endnu bedre er at jeg skal afsted til en af mine drømme destinationer, med min partner in crime. Turen går nemlig til selveste (ISLAND.) Hvor vi blandt andet skal på NORDLYS tur og besøge den BLÅ LAGUNE.

Jeg er såå Klar , og jeg glæder mig helt vildt til at fortælle jer om min tur.

de bedste knus herfra , og må i alle have en fantastisk weekend derude. Tak for nu.

 

English Version!

Hi beauties

I hope everyone is enjoying this Friday. I’m sitting right now, and making the second post from Australia ready for you guys, and I hope to get it up very soon.

I just want to check in and tell you guys where I’m traveling on my birthday, (December 1st.) I have long wanted to do something different on my birthday. but it never really succeeds to actually travel away. Now the chance has come And what’s even better is, that I’m going to one of my dream destinations, with my partner in crime. The trip goes to (ICELAND.) Where we, are going to see the NORTHEN LIGHT and visit the BLUE LAGUNE.

I’m so ready, and I’m really looking forward to telling you guys about my trip.

the best hugs from me. And may you all have a great weekend out there. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First Stop! Brisbane.