Travelling away On my Birthday!

2 Stop Cairns.

Hej Sweeties.

Turen til Australien, er nu ved 2 del , med stop over i Cairns.  Jeg vil klart mene Cairns var det fedeste stop på hele turen.  Her fik vi virkelig en oplevelse for livet. udover en helt igennem fantastisk venlighed, var alting også bare så Chill. Cairns er virkelig bare palmer , pools og surfer livet. Det rene tropiske paradise.  Så hvad oplevede vi i Cairns? Hvad var godt? Hvad var ikke godt? Og hvad må man ikke gå glip af? . Se med her.

REGNSKOV/VANDFALD Cairns er kendt for fantastiske regnskove , smukke vandfald , og helt fantastisk natur. Denne her tur, tager dig med på en uforglemmelig oplevelse . Turen starter med rundvisning i regnskoven og herefter bliver , man kørt ud til 2 forskellige vandfald , hvor der er mulighed for at bade under vandfaldet, eller bare stå i vandet og nyde det helt igennem smukke syn. Det er også muligt at hoppe ned i vandet,  oppe fra de store sten. Jeg vil klar mene den her tur , er den vildeste jeg nogensinde har været på.  Turen koster Ca 600 danske kroner, og er en heldags tur med alt ink. Det er klart en Must see tour!

GREAT BARRIER REEF. Jeg vil Ærligt sige , at jeg syntes Great Barrier Reef er meget overvuderet. Hvis man allerede har prøvet at snorkle og dykke før, samt set koral rev , vil jeg ikke mene det er noget man ikke har set allerede . Jeg har selv været på Filippinerne , hvor jeg klart vil mene det var en langt større oplevelse. Jeg vil dog sige at hvis man aldrig har prøvet at dykke og snorkle før , tror jeg klart det er en oplevelse værd , da man selvfølgelig vil få en helt anden oplevelse ud af det. (ET GODT RÅD , VÆLG HELST TURE HVOR, DET ER MINDRE GRUPPER ). vores hold var desværre alt for stort hvilket gjorde at turen slet ikke blev optimal.

TJAPUKAI PARK/ ABORIGINAL.  Kom helt tæt på de Aboriginal´s kultur og historie.  turen starter med et show, hvor man for en fortælling af , hvordan aboriginerne formodes at være indvandret for omkring 40.000 år siden. Kulturen har et præg af isolation , som kan mærkes helt op til den  britiske kolonisering, der blev indlet i 1788. Det er utrolig spændene , og en super sjov oplevelse. Vi fik blandt andet lov til at smage deres hjemmelavet mad , kaste med boomerang , og skyde med pile. Hvis man bor centralt i Cairns er det nemt at komme til med offentlig transport i hverdag (LØRDAG -SØNDAG ) , Anbefales det at tage Taxa. Da busserne køre sjældent.

CAIRNS ESPLANADE. Midt i centrum af Cairns , er der den fedeste pool bygge op , med en helt igennem fantastisk udsigt ud over havet og de smukke blå bjerge. Det er klart værd lige at hoppe en tur i poolen , som er fuldstændig gratis, og nyde det smukke syn.

GRILLED , FRIDAYS ,3060 CAFE , LA PIZZA . Dette er klart nogle af de bedste spise steder i Cairns. De er alle pris venlige, der er god og hurtig service, varieret menu, som er utrolig lækkert.

WOOLSHED , PJ O´BRIENS. , GILLIGANS. Hvis man elsker god musik , fed stemning , lækre drinks og en god Øl , er disse steder klart et besøg værd.  Nattelivet er så dejligt chill i Cairns , hvilket jeg er mega fan af.

CAIRNS er klart et sted jeg vende tilbage til , når jeg skal til Australien igen. Jeg er elsker alt lige fra befolkningen , til den dejlige lette livstil de køre dernede , alle snakker med alle , og står man midt på vejen og skal samme vej , går der 2 sekunder også kan man skrive endnu en ven/veninde ind i telefon bogen. Jeg har aldrig besøgt så fed en by , hvor man virkelig føler , at alle er en stor familie. Jeg har klart efterlad mit hjerte i CAIRNS og kan ikke vente med at komme tilbage igen.

Hvis i på nogen måde overvejer en tur til AUSTRALIEN , kan jeg virkelig anbefale et stop over i Cairns , det er helt sikkert et MUST SEE!

De bedste knus herfra. Vi ses i mit sidste indlæg fra Sydney. TAK FOR NU.

 

English Version!

 

Hello sweeties

The trip to Australia is now at part 2, with a stop over in Cairns. I can totaly say, Cairns was the coolest stop on the whole trip.We really got an experience for life. in addition to an absolutely wonderful friendliness, everything was just so Chill. Cairns is really just palm trees, pools and surfing life. The pure tropical paradise. So what did we experience in Cairns? What was good? What was not good? And what should not be missed?. Check it her.

 RAINFOREST / WATERFALL Cairns is known for amazing rainforests, beautiful waterfalls, and amazing scenery. This trip will take you on an unforgettable experience. The trip starts with a guided tour to the rainforest, and then you will be driven to 2 different waterfalls, where you can swim under the waterfall, or just stand in the water and enjoy the beautiful view. It is also possible to jump into the water, up from the big stones.This trip was wildest one I’ve ever been to. The tour costs about 600 Danish Kroner, and it´s an all-day trip, with all inkl. Obviously a must see tour!

GREAT BARRIER REEF. I would honestly say that I thought the Great Barrier Reef is very overrated. If you have already tried snorkeling, and diving before, as well as seen coral reefs. I woulden´t think it’s something you haven´t seen before. I been to the Philippines, where I clearly think it was a much bigger experience. However, I would say that if you have never tried to dive and snorkel before, I think it´s worth an experience, as you will of course get a different experience. (A GOOD ADVICE, SELECT A COMPANY WHERE THERE ARE LESS PEOPLE ON THE BOAD). Unfortunately, our team was way too big, which meant that the trip was not optimal at all. But we sure had a good time anyway.

TJAPUKAI/ABORIGINAL Get close to the Aboriginal’s culture and history. The tour starts with a show, where you get to see how the aborigines are believed to have been immigrated about 40,000 years ago. The culture is characterized by isolation, which can be felt all the way to British colonization, initiated in 1788. It’s exciting, and a great and fun experience. Among other things, we were allowed to taste their homemade food, throw with boomerangs, and shoot with arrows. If you live centrally in Cairns, it’s easy to get public transport, there from Monday to Friday. (SATURDAY/ SUNDAY), It´s recommended to take Taxa. Because the buses rarely drives.

ESPLANADE. Right in the center of Cairns, there is the coolest pool build up, with an amazing view over the sea, and the beautiful blue mountains. It´s really worth trying out . its totaly free.

GRILLED, FRIDAYS, 3060 CAFE, LA PIZZA. This is clearly some of the best eating places in Cairns. They are all price friendly, there is good and fast service, varied menu, which is so delicious.

WOOLSHED, PJ O BRIENS, GILLIGANS. If you love good music, cool atmosphere, delicious drinks and a good beer, these places are definitely worth a visit. Nightlife is so nice, and chill in Cairns, which I’m a fan of.

CAIRNS is definitely a place I will return to when I go to Australia again. I love everything from the people, to the lovely easy way of life, they drive down there. Everyone is talking to everyone, and standing in the middle of the road and going the same way. After 2 seconds, you can write another friend in the phone book . I have never visited, a city where you really feel that everyone is a big family. I sure left my heart in CAIRNS and can´t wait to come back again.

If you are considering a trip to AUSTRALIA, I can really recommend a stop over in Cairns, it´s definitely a MUST SEE!

The best hugs from me. See you in my last post from Sydney.
THANKS FOR NOW.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travelling away On my Birthday!