Iceland Getaway Video.

Finaly stop Sydney.

Hej Beauties.

Jeg kan slet ikke forstå, det allerede er en hel måned siden , vi kom hjem fra Australien. Jeg har simpelthen været på farten 24/7. Men hold nu op en rejse det har været .

Sydney er virkelig, et af de fedeste steder jeg har besøgt , jeg elsker storby livet. De lækre shopping gader og hyggelige Cafeer. En ting er sikkert i SYDNEY er der altid fart på. Så hvad skal man opleve ? hvor skal man spise? og hvilken klub/bar er den fedeste?. Her for i min anbefaling, og oplevelse.

SYDNEYOPERAHOUSE Jeg tænker jeg ikke tager meget fejl , hvis ikke vi alle sammen har hørt om det berømte OperaHus i Sydney. (Hvilket jo faktisk er teget af Jørn Utzon , som er dansker). Operahuset er en stor oplevelse, ikke nok med det er smukt , så har det også en rig historie. Vi valgte at booke en guided tur inde i Operahuset, hvilket var ret sjovt at prøve. Turen koster Ca 150 danske Kr. (JEG VIL KUN MENE DET ER VÆRD AT SE HUSET INDEFRA , HVIS MAN VIRKELIG HAR EN DRØM OM AT STÅ INDE I OPERAHUSET, ELLERS ER DET IKKE VÆRD AT SE INDEDØRS).

DARLING HABOUR. Ligger lige ved opera huset. Her er der udsigt til Habour brige. Et vel af lækre Cafeer/ Barer. Flotte skibe langs vandet. Og en fantastisk udsigt. (STEMNINGEN OM AFTEN , ER VIRKELIG FED).

SHOPPING STREET/CENTRE. Sydney er en ægte storby , fyldt med shopping centre , Shopping gader, og fashion i lange baner. (HVIS MAN ELSKER SHOPPING, SÅ ER SYDNEY KLART VÆRD AT SLÅ SIG LØS I). Jeg syntes noget af det fede ved Sydney er af de har, nogle ret cool butikker som vi ikke har herhjemme. Hvilket gør det ekstra sjovt at shoppe, når det noget man ikke har set før.

TARONGA ZOO I denne Zoo, er der mulighed for at se et vel af forskellige dyrearter. Det er også muligt at opleve diverse shows. Taronga zoo er kæmpe stor, hvilket også betyder at dyrene har , rigtig store arealer, og massere af plads. Man kan virkelig se at der bliver taget sig af dyrene , og at ser sunde og raske ud, hvilket jeg personligt går meget indfor. Det er muligt at komme ud til Zoo´en med båd nede fra darling Habour, hvor billetter også kan købes.

BLUE MOUNTAINS. De berømte Blå Bjerge, i Sydney. Vi havde valgt at booke en Hiking tur, med en masse andre unge. Under turen lavede vi 3 stop, hvor man kunne se ud over de blå bjerge. Men den vildeste udsigt var klart fra toppen. Det er virkelig en smuk udsigt , og Bjergene er virkelig helt BLÅ. (Hvis man vælger at tage på en hiking tur , skal man være i god form. (Det er en hård tur, og der er rigtig mange trapper) . Der er mange forskellige ture, så det er muligt at booke lige den tur der ønskes. Turen koster mellem 600 -700 kr.

BONDI BEACH. Jeg kunne virkelig leve på den her strand. (FOR HOLD NU OP DEN ER FOR FED). udover stranden er super smuk, er der også den fedeste stemning. En lang strand promonade, Barer og lækre spise steder, god musik . Også selvfølige surfer guys all over. Jeg forstår virkelig godt hvorfor lige netop den her strand er så hypet. den er både smuk og stemningen er så fed. Den er klart et besøg værd. Den billigeste og nemmeste måde at komme derud , er med Bus. ( koster ca 100 kr) .

CHINATOWN Der er inted som Chinatown , jeg elsker at rende rundt og finde alle mulige sjove ting. spise en masse spændene nye lækkerier. China town er hyggelig og helt sikkert sjov at besøge.

SPISE STEDER:

ROMOLO , SALT MEAT CHEESE ,CAFE SYDNEY. , EST

COFFEECHEMISTKEPOS STREET KITCHEN ,

Alle steder til at betale, med gode menu kort , og man er sikker på en lækker smags oplevelse, og en hyggelig atmosfære.

KLUBBER/BARER:

DARLING HARBOUR.IVYARQ ,OXFORDARTFACTORY.

På disse klubber/barer finder man en afslappet og cool stemning. alt det nye musik . Og en masse søde mennesker.

Jeg syntes Sydney var en kæmpe oplevelse. Og det er klart et come BACK. hvis du/i derude går og overvejer en tur til Sydney, kan jeg klart anbefale i minimum har 5 dage , da sydney virkelig har meget at byde på.

En ting er sikkert , det ikke sidste gang i for update på bloggen fra AUSTRALIEN. Jeg har nemlig allerede planer om at skulle tilbage igen. TAK FOR NU.

 

English Version!

Hi beauties

I can´t understand, it’s already a month since I came home from Australia. I’ve simply been on the go 24/7. But what a journey it has been.

Sydney is really, one of the coolest places I have visited, I love the big city life. The dcool shopping streets and cozy cafes. One thing is sure in SYDNEY, there is always something to do. So what should you experience? where to eat and which club / bar is the coolest ?. Here is my recommendation and experience.

SYDNEY OPERAHOUSE I think I’m not mistaken, if we have not all heard of the famous Opera House in Sydney. (Which has actually been painted by Jørn Utzon, who is Danish). The Opera House is a great experience, not only is it beautiful, it also has a rich history. We chose to book a guided tour inside the Opera House, which was quite fun to try. The tour costs about 150 Danish crons (I WILL ONLY RECOMMEND GOING INDSIDE , IF YOU ARE REALLY INTRESTET IN THE HISTORY).

DARLING HARBOUR. Located just infront of the opera house. Here is a view
over Habour Brige. A lot of delicious cafes / bars. Beautiful ships along the water. And a great view. (IT´S REALLY COOL BY NIGHT).

SYDNEY SHOPPING STREET/CENTRE. Sydney is a true big city, filled with shopping centers, shopping streets, and fashion in long lanes. (IF YOU LOVE SHOPPING, SYDNEY IS TOTALY THE PLACE TO BE). I thought some of the coolness of Sydney is because they have some pretty cool stores that we don´t have at home. Which makes it extra fun to shop, when there is something you haven´t seen before.

TARONGA ZOO In this zoo, there is a possibility to see a variety of different animal. It is also possible to experience various shows. Taronga zoo is huge. Which also means that the animals have very large areas and plenty of space. And you can really see that the animals are healthy. Which I personally care very much about. It is possible to get to the Zoo by boat down from darling Habour, where tickets can also be bought.

BLUE MOUNTAINS. The famous Blue Mountains, in Sydney are amazing. We had chosen to book a hiking trip, with a lot of other young people. During the trip we made 3 stops, where you could look out over the blue mountains. But the coolest view was clear from the top. It’s really a beautiful view, and the mountains are really totally BLUE. (If you choose to go on a hiking trip, you must be in good shape. (It’s a tough trip and there are a lot of stairs). There are many different tours so you can book the trip you want. The trip costs between 600-700 kr.

BONDI BEACH. I really could live on this beach. Besides the beach is super beautiful, there is also the coolest atmosphere. A long beach promonade, Bars and delicious eating places, good music. And offcouse surfing guys all over. I really understand, why this beach is so hyped. It is both beautiful and the atmosphere is socool. It is definitely worth a visit. The cheapest and easiest way to get there is by bus. (costs about 100 crons).

CHINA TOWNI love to run around and find all sorts of fun stuff. eat a lot of exciting new things. China town is nice and definitely fun to visit.

EATING PLACES:

ROMOLO, SALT MEATS CHEESE, CAFESYDNEY. , EST
COFFEMIST, STREETKITCHEN,

All places are price frindly, with good menu cards, and you are sure, about getting a delicious taste experience and a nice atmosphere.

CLUBS / BARS:

DARLING HABOUR, IVY, ARQ, OXFORDARTFACTORY.

At these clubs / bars you will find a relaxed, and cool atmosphere. all the new music. And a lot of sweet people.

I thought Sydney was a huge experience. And it’s clearly a come BACK for me. If you’re going out and considering a trip to Sydney, I can definitely recommend taking at least 5 days.Because Sydney really have a lot to offer.

One thing is sure. Its not the last updating on the blog from AUSTRALIA. I already have plans about going back. THANKS FOR NOW.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iceland Getaway Video.