Finaly stop Sydney.

Incredible Iceland

Hallo Sweeties.

Jeg håber i allesammen nyder jule stemningen , og er ved at være klar til Jul.

Det er ca 2 uger siden jeg kom hjem fra den vildeste Getaway til island  med min skønne veninde. ( HVOR JEG HOLDT MIN FØDSELSDAG). Det hele var faktisk ret spontant , jeg har altid haft den største drøm om at komme til Island , men af en eller anden grund, har strand ferien bare altid vundet, eller den vilde storby ferie med shopping.

Men nu var det simpelthen tid til at prøve noget helt nyt. Og jeg havde virkelig den vildeste tur og den bedste fødselsdag nogensinde.

Jeg tør godt sige at island er det smukkeste land jeg har set , ( SIKKE EN NATUR DE HAR DEROPPE) jeg var helt solgt.

Reykavik  centrum ligger ca, 1 time fra Lufthaven. Vi boede på Hotel 22Hill.

Hvilket er et super godt hotel tæt på alt. Vi nåede lige og checke ind, nyde et hyggeligt fødselsdag´s måltid, inden vi skulle ud og se nordlyset. ( OGSÅ ER DET SPÆNDENDE JO ? SÅ VI NORDLYSET? . Ja & Nej vi fik et Glimpt , men desværre var himlen virkelig tåget. Dog syntes jeg faktisk vi var heldige , da vi hørte der var flere der havde prøvet hele ugen uden noget som helst held. Men jeg var glad, og kunne ikke have ønsket mig en bedre aften på min fødselsdag.

Næste dag gik turen , ud til den berømte Blå Lagune. Som var mit aller største højde punkt på hele turen , jeg havde glædet mig som et lille barn til at se den Blå lagune. Jeg kunne simpelthen ikke fatte at jeg rent faktisk var der. (DET VAR DEN VILDESTE FØLELSE, AT STÅ I DEN BLÅ LAGUNE , NOGET MAN HAR DRØMT OM I FLERE ÅR. ) Jeg kan slet ikke beskrive med ord , hvor fantastisk det er. Og hvad der var endnu bedre var , at vi havde den vildeste udsigt, helt blå himmel. Aften sluttede af med solnedgang imens vi nød den lækreste Vin i vandet. (EN HELT PERFEKT DAG) og klart et sted man , må og skal opleve en gang i sit Liv.

Vi var selvfølgelig også et smut nede i den sejeste shopping gade  Laugavegur,

Som lå 100 meter fra hotellet, der var pyntet så fint op , med en masse lys og julepynt.Det er virkelig værd at besøge denne shopping gade , der er et væld af lækre cafeer , og fede klubber.

Vi skulle allerede ud til lufthaven kl 13 om søndag , så vi valgte at stå tideligt op og udnytte tiden. Og før vi viste af det havde vi faktisk gået 7 km, over til de smukkeste Bjerge , der var overdækket af sne. Jeg var helt overvældet af den fantastiske udsigt ud over vandet og med krid hvide bjerge i bag grundet.

ISLAND , er den vildeste perle. Jeg har set meget , oplevet meget og rejst meget. Men har aldrig set en Natur , så smuk , så ren , så klart. Jeg viste godt at ISLAND var smukt , men jeg viste ikke det var SÅÅ SMUKT.

TØV ENDELIG IKKE MED EN TUR TIL ISLAND , DU/I FOR EN OPLEVELSE FOR LIVET. Jeg er bestemt ikke færdig, med island i kommer til at se meget mere i 2018. DA JEG VENDER TILBAGE DERTIL 😉 TAK FOR NU.

 

English Version!

Hello sweeties

I hope you guys are douing good. And getting ready for christmas soon.

It’s about 2 weeks since I came home from the wildest getaway to island with my friend. (WHERE I SPEND MY BIRTHDAY). The whole thing was actually quite spontaneous. I’ve always had a huge dream about going to Iceland, but for some reason, the beach holiday always won.

But now it was the time, to try something new. And I really had the coolest trip and the best birthday ever.

I dare to say that island is the most beautiful country I have seen, (WHAT A STUNNING NATURE). I was completely sold.

Reykavik city center is approximately 1 hour from the airport. We stayed at Hotel 22Hill.

Which is a super good hotel, close to everything. We just reached. And check in, enjoyed a nice birthday meal, before heading out to the Northern Lights tour. (SO DID WE SEE THE NORTHEN LIGHT? (Yes & no). We got a glimp, but unfortunately the sky was really foggy. However, I actually thought we were lucky when we heard, there were many people who had tried the whole week without anything luck. But I was happy and coulden´t have wished for a better evening on my birthday.

The next day was the trip to the, famous Blue Lagune. Which was my very high point, on the whole trip. I had been looking forward to see the Blue Lagoon like creazy. I simply coulden´t understand that I was actually there. (IT WAS THE MOST BEAUTIFUL MOMENT EVER.) I can´t describe how amazing it was. And what was even better, was that we had the wildest view. (Totaly clear Blue sky). The evening ended with sunset, while we enjoyed the most delicious wine in the water. (A TOTAL PERFECT DAY.) This is a place that must be seen in real life.

We also whent to see the coolest shopping street Laugavegur,
It was only 100 meters from the hotel.The street was decorated so nicely, with a lot of lights and Christmas decorations. It´s really worth visiting, this shopping street, there are a lot of cafes and cool clubs.

We were already going to the airport at 13:00 Sunday, so we chose to get up early and take advantage of the last time. And before we knew, we actually walked 7 km to the most beautiful mountains, that were covered with snow. I was completely overwhelmed by the amazing view, over the water and with the white mountains in the back.

ISLAND, is the wildest perl. I have seen a lot, experienced a lot, and traveled a lot. But I have never seen a Nature, so beautiful, so clean. of course. I knew iceland was beautiful , but I wounde´t have guessed it was this STUNNING.

ICELAND IS A MUST VISIT PLACE. AND IT NEEDS TO BE SEEN WITH REAL EYES. THIS IS A PLACE YOU WILL REMEBER THE REST OF YOUR LIFE.
YOU GUYS WILL BE ABLE TO SEE MUCH MORE FROM ICELAND IN 2018.
Thanks for .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finaly stop Sydney.