NOW ! Get You´r favorite Na-kd style, There is still 20%OFF.

Merry Christmas Everyone.

Jahhu Så kom dagen endelig , d 24 december. Jeg har glædet mig vanvittig meget til juleaften, da jeg simpelthen er den størst fan af julen. Jeg er jo også bare et december barn , så tænker lidt der må være noget om det , når nu jeg elsker julen så højt.

I min familie holder vi jul lige fra morgen kl 8 hvor, der er dømt skattejagt , derefter høre vi julemusik på fuld skruge. Spiser morgenmad sammen , og laver en masse konfekt. om eftermiddagen går vi i kirke, tar hjem og spiller en masse spil , også ser vi selvfølgelig også disney´s juleshow. (SOM MAN I MINE ØJNE ALDRIG BLIVER FOR GAMMEL TIL).

ca kl 19 spiser vi kalkun og And. og dernest risalamente. OGSÅ spiller vi om gaver.

tilsidst danser vi og juletræet , slut sangen er altid (BUGI VUGI ) . Også går resten af aften med at åbne gaver , og snakke om alt mellem himmel og jord (NÅR JA OG SPISER MASSERE AF KONFEKT ) .

Hvordan holder i jule derude???.

Jeg har lavet en lille sjov video på Instagram , som i kan tjekke ud lige her STEPHANIEKHAYAT , hvis i lyster.

Jeg skal holde mig oppe til kl 4 i nat , da natalie (min søster ) og jeg rejser til libanon mandag morgen kl 7. hvor vi holder nytår nede. ( jeg glæder mig til at fortælle jer om det hele .

Sidst men ikke mindst vil jeg af hele hjertet ønske jer allesammen en fanatstisk Jul og et godt nytår, hvis jeg ikke når at updatere bloggen imens jeg er i libanon. pas på hianden og nyd denne dejlige tid. GLÆDELIG JUL . TAK FOR NU.

 

English Version!

Jahhu its finally, December 24th. I have been very excited about Christmas Eve, as I’m simply the biggest fan of Christmas. I’m also a december child , that must be why I love christmas so so much.

In my family we are celebrating Christmas at 8 am, in the morninguntil late midnight. Where there is the traditional christmas treasure hunt. Then we hear Christmas music at full screw. Eat breakfast together, and make a lot of confectionery. In the afternoon we go to church Then we go home and play a lot of games, of course we also see Disney’s Christmas Show. ( IN MY EYES WE NEVER GET TO OLD FOR IT).

At about 19 o’clock we eat turkey and duck. and then risalamente. And then we play gift game.

Finally we dance around the Christmas tree. the end song is always (BUGI VUGI). After that we open gifts and talk about everything between heaven and earth (AND OFFCOUSE WE EAT A LOT OF CANDY :p .

HOW DO YOU GUYS SPEND CHRISTMAS ???.

I’ve made a funny video on Instagram, which you can check out at STEPHANIEKHAYAT.if you want.

I have to stay up to 4pm tonight. because, Natalie (my sister) and I , are traveling to Lebanon Monday morning at 7am where we are spending New Year’s Eve. (I’m looking forward to telling you all about it.)

Last but not least, I wish you all a blessing and merry Christmas, and a happy New Year. If I don´t get to updated while I’m in Lebanon. watch out for each other. MERRY CHRISTMAS . THANKS FOR NOW.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOW ! Get You´r favorite Na-kd style, There is still 20%OFF.