Merry Christmas Everyone.

From 2017 to 2018. HAPPY NEW YEAR!

Hej beauties.

Tænkt engang at det sidste dag i 2017. og at vi er nået til 2018. Mit år har været, det vildeste år jeg nogensinde kunne forstille mig. JEG TØR GODT SIGE , DET FAKTISK HAR VÆRET DET BEDSTE ÅR I MIT LIV. Jeg har rejst verden rundt , været så heldig at møde nogle fantastiske mennesker på min vej , og ikke mindst fået det dejligeste job  hos copenhagen beauty club, med de dejligeste piger ved min side.  Det er som om alt bare er gået så let , og hele året bare er fløjet afsted. hver dag har simpelthen været en gave. Og af hele mit hjerte vil jeg gerne takke , alle dem der har været med til at gøre dette år til det vildeste år. (TUSIND TAK , I VED SELV HVEM I, HVER ISÆR ER) .

Jeg tilbringer min aften i selvskab med mine bedstevenner , hernede i libanon oppe i Bjergene , hvor vi skal have en kæmpe fest.

Hvor skal i holde nytår henne?

Jeg ønsker jer allesammen en helt igennem fantastisk aften , og håber i kommer godt ind i det nye år. Jeg håber i har haft et dejligt år 2017 og at i er klar til det nye år 2018.

Må det bringe jer alle sammen alt godt i livet. de bedste knus og kys herfra. ha en fantastisk aften, og husk og fest igennem (GOOODT NYTÅR ).

English Version!

Hello beauties

Imagine its the last day in 2017. and that we have reached 2018. My year has been the wildest year, I could ever imagine. IT WAS ACTUALLY THE BEST YEAR IN MY LIFE. I have traveled around the world, been lucky enough to meet some amazing people on my way, and last but not least got the nicest job, at copenhagen beauty club, with the nicest girls by my side. It’s as if everything just went so easy, and the whole year has just flown. Everyday has simply been a gift. And with all my heart, I would like to thank all those who have helped me making this year the wildest year. (THANKS YOU, EACH AND EVERYONE, YOU GUYS KNOW WHO YOU ARE).

I´m spend my evening with my best friends, here in Lebanon, up in the mountains where we are going to have a huge party.

Where are you guys going to celebrate new year?

I wish you all a great night and hope you will get well into the new year. I hope you had a nice year in 2017 and that you are ready for, the new year 2018.

May it bring you all the best in life. the best hug and kisses from me. have a great evening, and remember to have a party (HAPPY NEW YEAR). TAHNKS FOR NOW.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry Christmas Everyone.