Chocolate mouse and Banana Crunch´s Muffins.

Yes I was supposed to be a part of this Program(The Code To Love)

Hej Beauties.

Jeg bliver simpelthen nød til at dele dette her pogram med jer , hvis i ikke allerede ser det. Så kan jeg virkelig anbefale at se det. I kan se det Online på Dr3 . Tjek dette link KODEN TIL KÆRLIGHED. Pogrammet handler om 8 Singler der bliver matchet sammen i 4 par. Hvor man enkelt vis følger hvert par i deres hverdag. Det fede ved pogrammet er , at parrene er blevet matchet via en algoritme, baseret på data som er sammesat udfra 1400 velfungere parforhold.  Så hver især af parrene er sammesat udfra deres match procent. (JEG ER NORMALT IKKE FAN AF DATING PROGRAMMER , MEN DET HER PROGRAM ER VIRKELIG FEDT, JEG SYNTES DET ER EN FED MÅDE AT SE OM MAN RENT FAKTISK ER ET MATCH).

Og lige en lille hemmelighed til dem der ikke allerede viste det , så havde jeg faktisk meldt mig , og var faktisk nærmest med i Programmet. MEN MEN MEN , jeg blev desværre forhindret , da optagelserne forgik i samme tidsrum , som da jeg var ude af rejse. (MEN JEG KAN KLART ANBEFALE AT MAN SER PROGRAMMET) .

DET ER VIRKELIG ET NICE PROGRAM.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chocolate mouse and Banana Crunch´s Muffins.