Everyday Life.

21 Years Old. And Still a VIRGIN ! READ IT NOW !

Jeg har skrevet en artikel, som er mere personlig end noget andet, jeg nogensinde har delt. Jeg har nemlig skrevet om, hvordan jeg har det med at være 21 år og jomfru.

Grænseoverskridende? Absolut – men vigtigt. For helt ærligt; jeg har fandeme ikke noget at skamme mig over.

Det har du heller ikke.

skrevet af Natalie Christina Khayat

Hvis bare alle var ligeså seje som dig! Ville du/I Helt hudløst ærligt, stå frem og sige at i var Jomfru? Hvad har vi og skamme os over? . HVORFOR lyve , om hvor mange vi har været sammen med over for hinanden? For at virke sej? JEG SPØRG BARE? ØNSKER VI IKKE ALLESAMMEN I SIDSTE ENDE AT FÅ SANDHEDEN?

Jeg har linket til den mest bund Ærlige , og mest respekt fyldte artikel lige HER!!!!

DET ER NOGET VI ALLE KAN LÆRE AF ! STÅ FREM!

Jeg er 21 år gammel og jomfru – hvorfor skal jeg skamme mig over det? 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar