Get 35% OFF on ALL sports Clothes.

Got a new little Baby .

Hi Sweeties.

Jeg håber i allesammen har en dejlig dag. Har i fået benyttet jer af Januar udsalget? 🙂 . Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange penge jeg har burgt haha. Dog gik en del af dem på denne her lækre sag , som jeg simpelthen måtte dele med jer derude. JA JA der er jo mange der sikkert har en Gucci taske. Men nu har jeg endelig også fået den lille baby hjem til mig. (ER DEN IKKE BARE FIN? ). Hvis i er en rigtig taske pige, må i meget gerne dele jeres yndlings tasker med mig, da jeg vil elske inspiration til mit næste taske køb .

Forsat god dag derude.

 

English Version!

Hi Sweeties.

I hope everyone has a nice day. Have you guys been shopping January sale? :). I do not dare to think about how much money I have spend this month. However, some of them went on this pretty bag ,which I simply had to share with you out there. YES YES there are many who probably have a Gucci bag. But now I finally got that little baby home to me too. If you are creazy about bags.Then feel free to share your favorite bags with me. As I will love inspiration for my next bag purchase.

Have a good day out there.

2 kommentarer

  • Den er bare rigtig flot! Der er altså bare noget særligt over at eje en designertaske 😀 Jeg købte selv en Louis Vuitton Speedy 30 forleden, og jeg elsker den 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind Tak Camilla <3 . Og tillykke med din lækre taske 😉 . Tjekkede den lige ud og hvor er den også fin .

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get 35% OFF on ALL sports Clothes.