New Apartment.

Of to warmer Destinations

Hej  Sweeties.

Det hele er lidt syrealistisk lige nu. Samtidig med jeg så småt pakker hele mit værelse ned i flytte kasser. Så er jeg også igang med at pakke Kufferten. Imorgen går turen Nemlig til min drømme destination Nemlig Tanzania Og derefter vidre til Zanzibar. Jeg har altid været ret facineret af den afrikanske kultur. Og har længe gerne ville prøve noget helt nyt og anderledes. Og efter en masse planlægning, i flere måneder, skal jeg endelig afsted , med min dejligeste veninde Caroline. Vi har en masse oplevelser i vente , og jeg kan slet ikke vente med at komme igang. (DOG HAR VI LIGE ET HELT DØGN´S FLYVETUR). Men det jo ingen sag i forhold til den oplevelse vi går ind til.

Jeg glæder mig så meget til at vise jer, en masse billeder & videoer på bloggen. Jeg ved ikke om jeg for den store mulighed for at blogge dernede fra da nettet nok ikke er det aller bedste. Men ellers ved i at både min instagram og snapchat vil være updateret så meget så muligt .

Jeg ønsker jer allesammen en helt igennem fantastisk påske. Pas på hinanden.

Tak fordi i læser med. de bedste knus fra mig. Tak for nu.

 

English Version!

Hello sweeties

It’s all a bit creazy right now. At the same time as im packing all my room down. Then I’m also packing my suitcase. Tomorrow, the trip goes to my dream destination. Tanzania, and then after Zanzibar. I have always been quite fascinated by the African culture. And have long wanted to try something new and different. And after a lot of planning, for months, I’ll finally go with my sweetest friend Caroline. We have a lot of experiences waiting, and I can´t wait to get started. (WE JUST HAVE TO GET OVER A 24 HOUER FLIGHT). But i guess its okay, in relation to the experience we are going into.

I’m looking forward to show you a lot of pictures & videos on the blog. I don´t know if I will have the opportunity to blog from there. since the internet is not the best. But otherwise. Both my instagram and snapchat will be updated as much as possible.

I wish you all a wonderful Easter. Take care of eachother.

Thank you for reading. the best hugs from me. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Apartment.