Everyday Life.

Easy Snack bites on the Go. Try Them Now!

Hej Sweeties.

Jeg bliver simpelthen nød til at anbefale de her lækre snackbites. Wholifood er nye på Market, og er den perfekte snack,  lige at have med på vejen , eller nyde derhjemme. Hos wholifood for man hele smags oplevelsen, hvilket gør at den både mætter og tilfredstiller ens trang til søde sager. Produktet er lavet af Økologiske råvare af høj kvalitet,og produceret med omtanke for miløjet og dyrevelfærd.

Jeg kan godt forstå at nogle måske, vil tænke, Jeg skal ihvertifal ikke spise snacks hvor der igår insekter. MEN MEN MEN, drop alle fordommene og spring ud i noget nyt. ( BARE ROLIG,DET ER KUN GODT AT SPISE PÅ ALLE MULIGE MÅDER).

Jeg kan kun anbefale Wholifood. Af hele  mit hjerte . Og jeg syntes virkelig i skal tjekke deres hjemmeside ud, og læse hvad de virkelig står for. Wholifood kan købes i Irma og Magasin , Mad &Vin. Eller selvfølgelig inde på deres hjemmeside.

Jeg er kæmpe fan. Og er simpelthen blevet helt afhæning af disse snack.

En ting ER SIKKERT, smag bare en snack! Jeg er sikker på i ikke vil fortryde det 😉

Følg med på Instagram Wholifoods !

Tak for nu.

English Version!

Hello sweeties

I simply need to recommend these delicious snackbites. Wholifoods. is new to the Market, and is the perfect snack just to go along or enjoy at home. At Wholifood
you get the whole taste experience, And you get your sweet tast covered every fast. The product is made of high quality organic raw materials, produced with concern for environmental and animal welfare.
I understand that someyou meight think its scary to eat snacks with bugs. BUT BUT BUT, drop all the prejudices and jump into something new. (ITS SO DAM GOOD). AND WE CAN´T JUGDE IT, BEFORE WE TASTED IT.

I can only recommend Wholifood. With all my heart . And I really think you guys should check out their website and read what they really stand for. Wholifood can be purchased at Irma and Magasin, Food & Wine. Or of course, on their website.
I’m a huge fan. And have simply become completely addicted to these snacks.

TASTE IT ONCE! And I’m sure you will not regret it;)

Follow them on Instagram Wholifood!

Thanks for now.

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar