Those Delicious Brownies.

Highlight video From Tanzania & Zanzibar.

Hej Beauties.

Jeg har simpelthen , haft så meget run på siden jeg kom hjem fra Tanzania og Zanzibar. Som jeg skrev før jeg tog afsted, så havde jeg fået lejlighed . Og jeg har bare arbejdet på at få det hele på plads. Jeg har stadig langt vej endnu. Men det går fremad og jeg glæder mig sådan til at vise jer en video , fra mit lille hjem snarest. Jeg har ikke haft den største tid til at blogge siden jeg kom hjem. Men jeg har endelig lige fået klippet en lille video fra vores tur sammen. Jeg håber meget på snart at vende tilbage med et indlæg fra Tanzania turen. SOM SIMPELTHEN VAR OVER ALT FORVENTNING. Jeg har en masse gode indlæg og samarbejder jeg arbejder på oveni alt min flytning , så det bliver bestemt ikke kedeligt på bloggen 😉 . Jeg håber i bliver hængende med tålmodighed.

Tak fordi i læser med.

 

English Version!

Hi beauties

I’ve just had so much run on since I came home from Tanzania and Zanzibar. As I wrote before I left, I got an apartment. And I’ve just been working to get it all in place. I still have a long way to go. But it’s going forward, and I’m looking forward to showing you a video from my little home soon. I haven´t had the most time to blog since I got home. But I’ve finally cut a little video from our trip together. I hope to return soon with a blog post from the Tanzania trip. WHICH WAS SIMPLY AMAZING. I have a lot of good posts and collaborate I´m working on these days,so its not gonna be borning on the blog the next copel of months. I hope all of you are having a great weekend. Thanks for reading along.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Those Delicious Brownies.