Dreamy Zanzibar.

Vlog from Nice/ Cannes & Monaco.

Hey Sweeties.

Jeg håber i nyder sommeren. Jeg er lige hjemvendt fra Nice . Hvor vi også var et smut forbi Cannes & Monaco. Og er endelig klar med en lille video fra vores helt igennem fantastiske tur, som i Selvfølgelig kommer til at høre meget mere om.

Jeg er faktisk igang med at pakke endnu engang, da jeg forsætter eventyret i Stockholm her på Søndag , hvor jeg er så heldig at skal opleve Eminem. (JEG SYS SELV DET PRETTY CREAZY , at han langt om længe endelig tager turen til Danmark , Sverige og Norge. ( TÆNKER DER SIKKERT OGSÅ ER EN DEL DERUDE DER SKAL OPLEVE HAM PÅ ROSKILDE. ) Jeg håber i for den fedeste oplevelse.

En masse sommer vibes fra mig til jer . Tak for nu.

English Version!

Hey Sweeties.

I hope you are enjoying the summer. I have just returned from Nice. Where we were also passed by Cannes & Monaco. And finally, I got to mix a little video from our amazing trip together, whichyou guys ofcouse will hear much more about.

I’m actually packing up once again, as I continue the adventure in Stockholm on Sunday, where i´m lucky to be able to see the Eminem concert. (I THINK ITS PRETTY CREAZY, that he finally takes the trip to Denmark, Sweden and Norway. ). i GUESS MANY OF YOU MEIGHT BE SEEING HIM AT THE ROSKILDE FESTIVAL. I hope you all get the coolest experience.

A lot of summer vibes from me to you guys. Thanks for now

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreamy Zanzibar.