travel

Vlog from Nice/ Cannes & Monaco.

Hey Sweeties.

Jeg håber i nyder sommeren. Jeg er lige hjemvendt fra Nice . Hvor vi også var et smut forbi Cannes & Monaco. Og er endelig klar med en lille video fra vores helt igennem fantastiske tur, som i Selvfølgelig kommer til at høre meget mere om.

Jeg er faktisk igang med at pakke endnu engang, da jeg forsætter eventyret i Stockholm her på Søndag , hvor jeg er så heldig at skal opleve Eminem. (JEG SYS SELV DET PRETTY CREAZY , at han langt om længe endelig tager turen til Danmark , Sverige og Norge. ( TÆNKER DER SIKKERT OGSÅ ER EN DEL DERUDE DER SKAL OPLEVE HAM PÅ ROSKILDE. ) Jeg håber i for den fedeste oplevelse.

En masse sommer vibes fra mig til jer . Tak for nu.

English Version!

Hey Sweeties.

I hope you are enjoying the summer. I have just returned from Nice. Where we were also passed by Cannes & Monaco. And finally, I got to mix a little video from our amazing trip together, whichyou guys ofcouse will hear much more about.

I’m actually packing up once again, as I continue the adventure in Stockholm on Sunday, where i´m lucky to be able to see the Eminem concert. (I THINK ITS PRETTY CREAZY, that he finally takes the trip to Denmark, Sweden and Norway. ). i GUESS MANY OF YOU MEIGHT BE SEEING HIM AT THE ROSKILDE FESTIVAL. I hope you all get the coolest experience.

A lot of summer vibes from me to you guys. Thanks for now

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar