Everyday Life.

1 Month. And I never had this amazing skin.

Hej Swetties.

Der er nu gået en hel måned , efter min behandlinger med Dermarolleren fra Ak nygart. Og min hud har aldrig været så fin som den er nu. Jeg er simpelthen så glad, og overlykkelig for hele resultatet. Alle jer der har læst mit tidligere indlæg angånede hvad dermarolleren præcis gør , har også kunne se før og efter billeder af mine behandlinger. Det har virkelig været en stor ændring for mig og min hud, og jeg kan kun anbefale at man gør et forsøg hvis man selv går derude og døjer med hud problemer. Jeg har faktisk været så heldig at jeg slet ikke har haft brug for at skulle til efter behandling, med eDermastamp. Min hud er simpelthen blevet så fin, og det kan jeg takke Dermarolleren for. Tag et kig forbi hjemmesiden , og se hvad netop din hud har brug for. Det gør virkelig underværker.

Tak for nu.

Betalt samarbejde/ Reklame Ak nygart.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar