travel

Hotel Kilroan House Dublin.

Hej Sweeties.

Jeg har fået æren af at anbefale det smukke og meget chamerende KilronanHouse.

Jeg må ærligt indrømme det her hotel , er så fantastisk på så mange måder , det stråler af charme og medarbejderne er smilende og hjælpsomme 24/7.

Hotellet ligger centralt , med 15 minutters gå afstand til tempelbar , Dublin´s slot og graftons street.

Hotellet har blandt andet vundet priser for deres helt igennem lækre morgenmad. Her er et stort udvalg, af alt lige fra english breakfast til havregrød og de lækreste pandekager jeg længe har smagt. Værelserne er flotte, og der er alt hvad man skal bruge. Har man brug for noget ekstra er der en service telefon, og det tager ikke mere end 2 minutter før en medarbejder står ved døren, også har de altid lige noget chokolade eller ekstra te med , helt uden ekstra gebyr. (Jeg syntes personligt det er de små ting ved et hotel der gør at det virkelig bare fanger en og at man for lyst til at komme tilbage igen) .

Bygningen blev bygget i 1850 , og har holdt sin charme lige siden. Jeg er virkelig typen der godt kan have svært ved at falde til på et hotel. ( JA DET SKULLE MAN MÅSKE IKKE TRO ,SÅ MEGET SOM JEG REJSER , MEN DER KAN FAKTISK GODT GÅ LANGT TID FØR JEG VIRKELIG FØLER MIG TILRETTE).

Men det vilde ved KilronanHouse er at jeg simpelthen følte mig hjemme. Jeg elsker det her hotel , alt spillede. Jeg sov som en sten i de lækre senge vi havde . (JA SENGENE VAR HELT FANTASTISKE ) . måske en af de ting jeg syntes er vigtigst på et hotel . Servicen var noget af det bedste jeg nogensinde har oplevet under alle mine rejser også var morgenmaden over the top.

Locationen er også perfekt , da det ligger centralt til byen. Hotellet er indrettet til alle aldre, og jeg syntes personligt medarbejderne var rigtig gode til børnene.

KilronanHouse har min varmeste anbefaling , og jeg syntes klart det er værd at tjekke det ud, hvis du/i planlægger en tur til dublin i fremtiden. Tak for nu.

 

Dette indlæg er Reklame / sponsored af KilronanHouse.

 

English Version!

Hello sweeties

I have been honored to recommend the beautiful and very charming Kilronanhouse.

I honestly admit this hotel is so amazing in so many ways it radiates with charm and the staff are smiling and helpful 24/7.

The hotel is centrally located, a 15-minute walk to Temple Bar, Dublin’s Castle and Grafton Street.

Among other things, the hotel has won prizes for their delicious breakfast. Here is a large selection, from english breakfast to oatmeal and the most delicious pancakes, I have tasted for a long time. The rooms are great and there is everything you need. If you need something extra, there is a service phone and it takes no more than 2 minutes before an employee is at the door. They always have some chocolate or extra tea with them, with no extra charge. (I personally think it’s the small things about a hotel that makes you wanna go back to it).

The building was built in 1850 and has held its charm ever since. I’m really the kind of person who can hardly get into a hotel.

But at Kilronanhouse it was different , I simply felt at home. I loved this hotel, everything played. I slept like a stone in the best beds ever. (YES THE BEDS WAS VERY EXCELLENT). Perhaps one of the things I think is most important in a hotel. The service wasone of the best I have ever experienced during all my travels as well, was the breakfast over the top.

The location is also perfect as it is centrally located to the city. The hotel is decorated for all ages, and I personally thought the staff were really good with the kids.

Kilronanhouse has my warmest recommendation, and I think it’s worth checking out, if you are planning a trip to dublin in the future. Thanks for now.

This post is sponsored by kilronanhouse.

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar