travel

My Birthday is just about to start over again .

Hej Beauties.

så blev det endelig d 1 december. (Og idag d 2 december ) . Men nu kan vi rigtig begynde at glæde os til jul.

Jeg er et rigtig december barn. Og havde fødselsdag igår. Hvor jeg havde min familie og aller tætteste venner / veninder på besøg. Jeg er en rigtig travlt pige , så derfor betød den her dag , bare så meget. Da jeg havde mulighed for at samle alle dem jeg elsker allermest sammen. Og jeg havde virkelig den bedste fødsesldag ever, som jo slet slet ikke er slut endnu. Iaften rejser jeg nemlig til Schweiz, med min bedsteveninde , hvor vi skal bo på 2 mega lukus hoteller , med spa og udsigt til de smukkeste bjerge ( Jeg skal nok linke til dem i mit oplæg om min tur ) .

 

Jeg er så glad og taknemlig for at være omgivet a folk der vil en det bedste . Personer du ved Altid er ved din side, og kan dele fantastiske oplevelser med.

Jeg håber i allesammen , har haft en helt igennem fantastisk 1 december. Og Må i allesammen have en dejlig 1 søndag i advent . Husk at nyde hinanden og de gode tider og minder i livet. Tak for nu.

 

English Version!

Hi Beauties . Finaly its the 1 of december . And Now we Can Began the count Down to Christmas.

I’m a huge December kid , and Yesterday was My Birthday. I had My family , friends and the people I love the most by My side. For me it Really means a lot to have My close ones all together in one place , because I’m a Busy person and I dont Always see them as much as I would like to. I had the Best Day ever . And Its not even over Yet .

Tonight I’m travelling to Schweiz with My bestfriend , we are going to stay at 2 luxury Hotels. And I simply can’t Wait. (I Will link to them when I post the blogpost from Schweiz).

 

I’m so Happy and Thankfull from all My heart to be surrounded around the Best people in My life . People I Can count on, No matter What. That’s so important in This World we are Living in today.

I hope all of you had the Best 1 december . And Wish you all an amazing 2 december. Remember to enjoy the small thing in life, and never forget to give each other love.

Thanks for Now.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar