Vlog from Italy.

A Night with Shawn Mendes.

Hej Beauties.

Jeg blev simpelthen nød til at dele min oplevelse med jer fra i lørdag´s hvor jeg var inde i Royal Arena og se shawn Mendes optræde. Var der nogle af jer der var derinde ? og hvad syntes i om hans optræden?.

Jeg havde glædet mig lige siden vi købte billetterne til denne koncert, især fordi jeg altid rejser og arbejder meget , så nogle gange kan det godt være svært at finde plads til fritiden.

Alt ved denne aften, var bare fantastisk , shawn lavede det vildeste show , og alle havde en fest. selve scene showet var så gennemført . Og vi var så heldig at have fået pladser allerforrest på den 2 scene. Det gode var at scenen var delt op så han faktisk kom ud til hele salen. Imens jeg stod og sang med på alle hans hits , gik det også bare op for mig , hvor meget vi skal huske at sætte pris på hinanden og virkelig gøre de ting der gør os glad. Jeg kan personlig godt glemme de ting i en travl hverdag. Men jeg tror virkelig os jeg lidt fik et wakeup call, da shawn sagde følg dit hjerte her i livet og lad ingen stoppe dig i hvad der lige netop gør dig glad.

Jeg håber i har haft en fantastisk weekend. De bedste Knus fra mig. Tak for nu.

 

English Version!

Hi Beauties.

I simply had to share my experience with you from Saturday where I was in the Royal Arena in denmark, and see the famous Shawn Mendes perform. Were there any of you in there? and what did you think about his performance?

I really been looking so much forward to this day , since we bought the tickets for this concert, especially because I always travel and work a lot, so sometimes it can be difficult to find space for free time.

Everything about this evening was just amazing, shawn made the wildest show and everyone had a party. The scene itself was so complete. And we were lucky to have got seats first on the 2nd scene. The good thing was that the scene was split up so he actually came out to the whole hall. While I was singing along on all of his hits, I just realized how much we should remember to appreciate each other and really do the things that make us happy. I can personally forget those things in a busy day. But I really think I did get a wakeup call ,when shawn said follow your heart in life, and let no one stop you in what makes you happy.

I hope you guys had a great weekend. The best hugs from me. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vlog from Italy.