A Night with Shawn Mendes.

I´m Leaving denmark for a little while.

Hej Sweeties.

Det er lidt syrealistisk , at jeg lige omlidt , ja faktisk om præcis 2 dage forlader jeg Danmark for et godt stykke tid. Jer der følger med inde på instagram ved sikkert allerede hvor jeg rejser hen.

Men tænkte jeg også lige ville dele det med jer på bloggen. Jeg skal nemlig på Roadtrip med start i New York vidre til Brazilien , Argentina , Los angeles , og vegas . ( JEG TROR STADIG IKKE HELT DET GÅET OP FOR MIG, AT JEG SKAL PÅ SÅ VILD EN REJSE ).

Selvom jeg er typen der rejser en del, bliver jeg altid super spændt og os lidt nervøs , når jeg skal være væk i længere tid.

Jeg glæder mig som et lille barn til at fortælle jer om mit eventyr, og den her vilde rejse . Jeg vil selvfølgelig prøve at updatere instagram undervejs . Og ellers vil der være en masse updates klar på bloggen når jeg er hjemme igen. I må endelig skrive fif , og must see places  hvis der er noget i mener er værd at se .

Jeg ønsker jer allesammen nogle skønne dage, og vi ses på blogger om et par måneder. Tak for nu.

 

English Version!

Hi Sweeties.

It is a little creazy that im leaving for a long time soon, yes actually in 2 days, im leaving Denmark for quite some time. You guys who are reading along on instagram probably already know where I am going.

But I thought I’d just share it with you on the blog too. I’m going on a Roadtrip starting in New York to Brazil, Argentina, Los Angeles, and Vegas. (REIGHT NOW I CAN´T BELIEVE THAT ITS REALLY HAPPENING.)

Although I am the type who travels a lot, I always become super excited and a little nervous when I have to stay away for a long time.

I am looking forward to tell you about my adventure, and this wild journey. Of course I will try to update instagram along the way. And otherwise there will be a lot of updates to read on the blog when I’m home again. If you guys have any fif, or must see places that I just have to see , please let me know your guys opinion.

I wish you all some wonderful days, and I will see you on the blog in a few months. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Night with Shawn Mendes.