I´m Leaving denmark for a little while.

Vlog Usa – Brazil and Argentina.

Hej beauties.

Jeg håber i allesammen har det skønt og nyder det dejlige danske vejr.

De sidste par dage har været så vanvittige. Jeg er hjemvendt efter den vildeste tur til usa , Brasilien og argentina , som jeg glæder mig som et lille barn til at fortælle jer om. Jeg tænker at dele indlæggene op , så det er lidt mere overskueligt.

Jeg ville have haft denne vlog op allerede i torsdag . Men blev ramt af vandskade, så det har taget utrolig meget af min tid. (HELDIGVIS SKULLE ALTING VÆRE UNDER KONTROL IGEN) .

Nu er vloggen oppe , og jeg håber i syntes den er ligeså god og hyggelig at se som mig .  Der er mange spændene ting i vente. blandt andet nye rejser 😉 . Men først skal i selvfølgelig have en update på denne her fantastiske tur.  Rigtig god aften til jer allesammen . Stay tuned . Tak for nu.

 

English Version

 

Hi beauties.

I hope everyone has a good time ,and enjoy the wonderful Danish weather.

The last few days have been so crazy. I am returning after the wildest trip to the USA, Brazil and Argentina, which I am looking forward to share with you guys. I’m thinking about sharing the posts into 3 so it’s a little more manageable.

I would have posted this vlog already on Thursday. But was hit by water damage, so that took a lot of my time. (THE GOOD THING IS EVERYTHING IS UNDER CONTROL NOW).

Now the vlog is up, and I hope you guys think it is, as good as i do. There are many exciting things to come. Also new journeys and travels;). But first, of course, I will update about this amazing trip. Hope all of you are having a great evening. Stay tuned. Thanks for now.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I´m Leaving denmark for a little while.