travel

Vlog Usa – Brazil and Argentina.

Hej beauties.

Jeg håber i allesammen har det skønt og nyder det dejlige danske vejr.

De sidste par dage har været så vanvittige. Jeg er hjemvendt efter den vildeste tur til usa , Brasilien og argentina , som jeg glæder mig som et lille barn til at fortælle jer om. Jeg tænker at dele indlæggene op , så det er lidt mere overskueligt.

Jeg ville have haft denne vlog op allerede i torsdag . Men blev ramt af vandskade, så det har taget utrolig meget af min tid. (HELDIGVIS SKULLE ALTING VÆRE UNDER KONTROL IGEN) .

Nu er vloggen oppe , og jeg håber i syntes den er ligeså god og hyggelig at se som mig .  Der er mange spændene ting i vente. blandt andet nye rejser 😉 . Men først skal i selvfølgelig have en update på denne her fantastiske tur.  Rigtig god aften til jer allesammen . Stay tuned . Tak for nu.

 

English Version

 

Hi beauties.

I hope everyone has a good time ,and enjoy the wonderful Danish weather.

The last few days have been so crazy. I am returning after the wildest trip to the USA, Brazil and Argentina, which I am looking forward to share with you guys. I’m thinking about sharing the posts into 3 so it’s a little more manageable.

I would have posted this vlog already on Thursday. But was hit by water damage, so that took a lot of my time. (THE GOOD THING IS EVERYTHING IS UNDER CONTROL NOW).

Now the vlog is up, and I hope you guys think it is, as good as i do. There are many exciting things to come. Also new journeys and travels;). But first, of course, I will update about this amazing trip. Hope all of you are having a great evening. Stay tuned. Thanks for now.

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar