Vlog Usa - Brazil and Argentina.

Brazil / Rio de janeiro.

Hej swetties.

Hvad er vores første tanke når vi høre Rio de janeiro. Min første tanke var Karneval , farverige kostumer , Jesus statuen og smukke strande . Og alt dette er så sandt, men Rio er endnu mere. Det har altid været en kæmpe barne drøm at komme til Brasilien. Og jeg fatter stadig ikke at jeg rent faktisk kan sige jeg har været i Rio.

Jeg vil klart anbefale at i ikke booker ture hjemmefra , da i kan spare utrolig mange penge ved at købe turene ude på gaden eller på hotellet.  Hvis i booker hjemme fra er det over dobbelt pris.

Vi boede i Copacabana lige ned til  stranden. Jeg var virkelig vild med området , det er fredeligt og ligger meget centralt til alle ting.

Er det dit/jeres første besøg til Rio vil jeg anbefale man tager en hel dags tur rundt i Rio. På den tur vi bookede betalte vi 500 kr. 8 timer med alt betalt . vi besøgte .

Jesus statuen. 

Kristus statuen står på det 710 høje meter bjerg corcovado. Den er ikke alene et kristent symbol, men også et vartegn for både Rio de Janeiro og Brasilien. Selve statuen er 38 meter høj og vejer 1145 ton. Det er en stor oplevelse af se.

Sugarloaf.

Sukkertoppen skal opleves , fordi det er en af de vildeste udsigte jeg har set. Sukkertoppen er et forbjerg af granit ved indsejlingen til Rio de Janeiro. Det er 396  meter. selve turen op til bjerget forgår i svævebaner , og er i sig selv en sjov oplevelse.

Selaron.

Escadaria Selaron, også kendt som hemmelige Lapa. Disse trin er også kendt for Snoop Dogg som skød sin berømte video til Beautiful ved dem. De kan ses all over instagram og er jo bare hele turen værd for et billede ved dem.

Santa Marta.

Dette skal besøges med lokal guide. Santa Martha er en favella . Der er omkring 8000 beboer og 500 træ huse. Det er værd at opleve hvis man vil helt tæt på brasilien , også er de farvede huse ikke til at stå for. Jeg syntes simpelthen stilen ser så sej ud.

 

Udover Rio er en rigtig City By er de jo også kendt for de lækreste strande.

Vi besøgt blandt andet.

Copacabana leme .

Det gode ved Copacabana beach er at den er let at komme til. den ligger centralt til bus og metro. Også er udsigten så smukt lige ud til bjergene. leme er en lille del af selve copacabana og er lidt mere et roligt område.

Farol Beach.

Farol beach er kendt for at være en af de smukkeste strande , med et helt igennem fantastisk landskab. Det er kun muligt at komme dertil via en båd tur med privat guide.  Vi havde en helt igennem fantastisk båd tur. Og jeg kan kun anbefale man booker en tur , endten via et selvskab på gaden eller hotellet. Det klart et besøg værd.

Valutaen I brasilien er BRL som står for real. Deres tegn er lidt ligesom et doller tegn.

100 BRL svare til 165 danske kroner. Taxer er ret billige og koster ca 50 BRL for en tur på 1 time. Man kan få et godt måltid til ca 100 kr på en dag. Tidforskellen mellem danmark og Rio er på 5 timer.

Det er en utrolig god ide altid at have en håndsprit i tasken , da hygiejen ikke altid er i top.

Den brasilianske befolkning er meget åbne , og elsker hvis man prøver at snakke deres sprog . De kan godt lide at man respektere deres land. Det er en befolkning der elsker at møde mennesker fra hele verden og de byder dig altid velkommen med et smil.

Jeg føler virkelig på ingen måde jeg er færdig med at besøge Brasilien . Jeg elskede hvert et sekund i Rio . Og jeg vender klart tilbage en dag. Tak for nu.

 

English Version!

 

Hi swetties.

What is the first thoughts you get when you hear Rio de janeiro. My first thought was Carnival, colorful costumes, Jesus statue and beautiful beaches. And all this is so true, but Rio is even more. It has always been a huge children’s dream to visit Brazil. And I still don’t understand I can actually say I’ve been to Rio now.
I would definitely recommend that you dont book trips from home, as you can save a lot of money by buying the trips out on the street , or in the hotel. If you book from home its double the price.

We lived in Copacabana just down the beach. I really loved the area, it is peaceful and very central to all things.

If it is your first visit to Rio, I would recommend taking a full day tour around Rio. The trip we booked, we paid 500 kr for 8 hours with everything paid. we visited .

Statue of Jesus.

The Christ statue stands on the 710 high mountain, corcovado. It is not only a Christian symbol, but also a landmark for Rio de Janeiro and Brazil. The statue itself is 38 meters high and weighs 1145 tons. It’s a great experience to see.

Sugarloaf.

The sugar loaf must be experienced because it is one of the wildest views I’ve seen. The sugar loaf is a granite promontory at the entrance to Rio de Janeiro. It is 396 meters. The trip up to the mountain passes in cable cars, and is in itself a fun experience.

Selaron.

Escadaria Selaron, also known as Secret Lapa. These steps are also known to Snoop Dogg who shot his famous video to Beautiful by them. They can be seen all over instagram, and are just worth the whole trip for a picture by them.

Santa Marta.

This must be visited with a local guide. Santa Martha is a favella. There are about 8,000 residents and 500 wooden houses. It is worth experiencing if you want to discover the indside of Brazil. Also the colored houses there are worth seeing. I just thought the style looked so cool.

Beside all the city life of Rio. Brazil are also known for the most beautiful beaches.

We got to visit.

Copacabana leme beach.

The good thing about Copacabana beach is that it’s easy to get to. it is centrally located, for bus and metro. Also, the view is so beautiful right next to the mountains. The limb is a small part of the copacabana itself ,and is a bit more a quiet area.

Farol beach.

Farol beach is known for being one of the most beautiful beaches, with a truly stunning landscape. It is only possible to get there bya boat tour, with a private guide. We had a truly fantastic boat trip. And I can only recommend booking a trip, by the street or at the hotel. Well worth a visit.

The currency In Brazil, is BRL stands for real. Their sign are a bit like a dollar sign.

BRL is about 100 corresponds to 165 kr. Taxi are quite cheap and cost about 50 BRL for a 1 hour trip. You can get a good meal for about 100 kr in a day. The time difference between Denmark and Rio is 5 hours.

It is an incredibly good idea to always have a hand spray in the bag, as the hygiene is not always in top.

The Brazilian people are very open, and they love if you try to speak their language. They like if you respect their country.The people love to meet new people from all over the world , and they always welcome you with a smile.

I really dont feel like im finnish visiting Brazil. I loved every second in Rio. And I will definitely return one day. Thanks for now.
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vlog Usa - Brazil and Argentina.