Brazil / Rio de janeiro.

Lets do some shopping with Hunkemöller .

Hej Beauties.

Jeg har simpelthen glædet mig så meget til at vise jer de her styles fra, Hunkemoller.dk .

Jeg tænker der er en del af jer piger derude der sikkert allerede kender til alt det lækre lingeri som Hunkemoller står for at sælge. Det er et af de største Lingeri specialister i Europa , og jeg kan sangtes fortså hvorfor. Udover at alle deres styles bare er så vanvittig flotte. Så er tøjet simpelthen så dejligt at have på. Jeg syntes personligt der er meget forskel på stoffet især når det gælder undertøj. For mig er det vigtigt at jeg altid har noget undertøj på som jeg følger mig godt tilpas i.

( OGSÅ ER DET JO OGSÅ BARE EKSTRA LUKSUS AT SE LIDT GODT UD .) Jeg syntes altid et smukt outfit , noget lækkert undertøj eller sports tøj kan rede ens dag . I mine øjne syntes jeg det er ligeså fedt at have noget lækkert undertøj på for mig selv , som det selvfølgelig også er at have det på overfor sin kærste eller mand. Begge ting er det hele værd.

Hunkemoller. Skiller sig ud i mine øjene fordi , deres styles både er simple og eksklusive. Det er muligt at få de forskellige styles i rigtig mange flotte farver , også syntes jeg også deres priser er til at følge med på.

Vi forbinder Hunkemoller , med Lingeri , smukt nattøj og lækkert badetøj . Men hvad jeg faktisk ikke viste var at, de også sælger sports tøj og accessories. Og de har virkelig noget cool sports tøj , som også kan fåes i match, og med nogle fede farver. Jeg kan klart anbefale alle at tage ind forbi en af deres butikker eller tjekke noget af deres sports tøj inde på hjemmesiden. (JEG ER IHVERTIFAL FAN , OG SKAL KLART BEGYNDE AT KØBE SPORTS TØJ DERINDE) .

Jeg har virkelig kun haft gode køb hos Hunkemoller. Og har nattøj /undertøj tilbage fra 4 år siden som stadig er i rigtig god stand. Det syntes jeg også, er en rigtig vigtig ting , at man kan mærke det er god kvalitet. For vi kan købe nok så meget undertøj , men personligt syntes jeg der er meget der går hurtig i stykker. Det gør virkelig os at jeg gang på gang vender tilbage til de steder hvor jeg ved at tingene faktisk også holder i længen.

Smukke natkjoler er lige mig . Og jeg kunne simpelthen leve i dem 24/7. Jeg har tidligere købt en del flotte natkjoler i butikkerne. Men der er inted der slår den her, smukke sag Modal Lace Natkjole.

Denne Natkjole er noget af det mest behagelige jeg længe har haft på. Også er den bare så dejlig blød . Jeg må nok indrømme den bliver min nye sommer kærste. Der er et væld af flotte natkjoler inde på siden, og et god udvalg af noget for alle. Modal Lace Natkjole kan fåes i flere forskellige farver. Og er klart et scoop værd ;).

Flotte blonde Bhér med longline bøjle  er jeg kæmpe fan af. Specialt fordi de også kan bruges inden under en lang skjorte eller blazer . Hvilket jeg syntes er så stilet , simpelt og fint at have på ud. De giver virkelig et ekstra pift , som gør undertøjet endnu flottere at se på. Jeg faldt for den her flotte longline bøjle Bh. Den passer rigtig godt til de fleste farver fordi den netop er sort og kan kombineres med en del outfits. Den er en del af et sæt . Så der er også mulighed for at købe underdelen, som kan fåes som G-streng og brasiliansk trusse.

Lykken kan være mange ting , for os hver især. Men en ting er sikkert. Alting bliver altså bare lidt bedre , lidt lækre og lidt sjovere med det rigtige undertøj / nattøj / Badetøj /sports tøj / Accessories.

Så husk at forkæle dig selv ind imellem, det trænger vi allesammen til ;).

 

Dette indlæg er Betalt & Reklame for Hunkemoller.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brazil / Rio de janeiro.