Lets do some shopping with Hunkemöller .

Igauzu Falls.

Hej sweeties.

Hvis i ikke allerede har besøgt det smukke Igauzu Fall er det, virkelig et besøg værd. Dette helt igennem fantastiske vandfald ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Og er et af verdens 7 vidunder. Der er mange måder at komme til Igauzu falls. Men den bedste , hurtigeste og nemmeste måde er klart at flyve fra endten Rio eller Buenos aires, det tager 1 time.

Vandfaldet er værd at se fra begge sider . Og det er muligt at tage turen med bus eller privat transport fra begge grænser.

På brasilien siden , ligger byen Foz do Iguacu, hvor man har nem mulighed for at komme over til vandfaldet. På den Argentinske side ligger byen Puerto Iguazu , som er en meget afslappet by.

Igauzu er et smukt natur område, med regnskove og dyreliv . Vil man se vandfaldet fra den Argentinske side har man muligheden for at komme helt tæt på, faktisk så tæt på at man næsten kan mærke vandet. På den anden side, nemlig den Brasilianske del. Ses vandfaldet mere langt fra. Hvilket jeg faktisk personligt syntes var flottest , da jeg vil mene der er en bedreudsigt og der er mulighed for langt flottere billeder. Men jeg syntes helt bestemt det skal ses fra begge sider . For det har virkelig sin charme.

En entre billet koster 80 kr . Og jeg kan klart anbefale man tager en privat chauffør, ud til selve national parken, da der er mulighed for at spare en del penge , frem for at tage en bus tour.

2 til 3 dage er alt hvad du/i behøver ved Iguazu , hvis man ønsker at se vandfaldet fra begge sider. Hvilket er det hele værd. Billeder er smukke , og jeg kan skrive i årevis om hvor fantastisk det her vidunder er. Men det kan ikke forklares før man selv har oplevet det med egne øjne . Jeg er stadig helt høj efter at have besøgt Igauzu , det er nok en af de vildeste natur skønheder jeg har set i mit liv. Det er et vandfald man må og skal opleve i virkeligheden.

JEG HAR IHVERTIFAL TÆNKT MIG AT VENDE TILBAGE , FOR JEG HAR EFTERLADT MIT HJERTE VED IGUZU FALLS.

Tak for nu.

English Version.

Hi sweeties.

If you haven´t already visited the beautiful Iguazu Fall, it is really worth a visit. This truly amazing waterfall lies on the border between Brazil and Argentina. And is one of the world’s 7 wonders nature. There are many ways to get to Igauzu Falls. But the best, fastest and easiest way is to fly from Rio or Buenos Aires, it takes 1 hour.

The waterfall is worth seeing from both sides. And it is possible to take the trip by bus or private transport from both borders.

On the Brazil side, lies the town of Foz do Iguacu, where you have easy access to the waterfall. On the Argentinian side is the city of Puerto Iguazu, which is a very relaxed city.

Igauzu is a beautiful nature area, with rainforests and animal life. If you want to see the waterfall from the Argentine side you have the opportunity to get close, actually so close that you can almost feel the water. On the other hand, the Brazilian part. You get to See the waterfall more far away. Which I actually personally thought was the best. Since I think there is a better view, and there is the possibility of far better pictures. But i totaly think, it should be seen from both sides. Because it really has its charm.

An entrance ticket costs 80 kr. And I can clearly recommend taking a private driver, out to the national park. As there is the possibility to save a lot of money, rather than taking a bus tour.

2 to 3 days is all you need at Iguazu, if you want to see the waterfall from both sides. Which is worth it. Pictures are beautiful, and I can write, for years about how wonderful this wonder is. But can´t start to explain with words how amazing this waterfall is. until you you experienced it yourself. I’m still quite high after visiting Igauzu, it’s probably one of the wildest nature beauties I’ve seen in my life. It is a waterfall you must see and must experience in reality.

I´M GOING BACK ONE DAY . BECAUSE I LEFT MY HEART AT IGUZU FALLS.

Thanks for now.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lets do some shopping with Hunkemöller .