Argentina Buenos Aires.

New York / Los Angles And Las Vegas.

Hej Swetties

Findes der noget bedre end USA ? . Jeg er den største fan af alt ved usa. Og det var så dejligt endelig at være tilbage. Denne gang for at besøge New York / Los Angeles & Vegas.

Jeg har været i New york og Vegas før, for ca 7 år siden. Men gud hvor var det fantastisk at være tilbage . Og ikke mindst endelig at opleve Los angeles for første gang.

Vi startede vores tur ud i New York , hvor vi tilbragte 3 fantastiske dage.  Selvfølgelig med en masse shopping & Cafe besøg .

Hvis man er vild med Outlets så kan jeg virkelig anbefale de her 3.

NyandCompany.  Bloomingdales . expressfactoryoutlet

Og mine personlige ‘favoritter indefor mad/dessert er .

MilkandCreambar , Avocado appetit , supermoon bakery

New York er jo den mest populære by i the united states, og man forstår virkelig godt hvorfor når man besøger byen. udover alle de lækre spise steder , fede butikker , alle de smukke seværdigheder. Er folk også bare mega søde og venlige. New York er jo i mine øjne verdens bedste storby.

Efter 4 dage med shopping , lækker mad , fester , kulturelle oplevelser , gik turen vidre til Los angeles.

Los angeles er nok den mest populære by I California, og der er sikkert mange af jer der allerede har været der. Men det var min første gang, og aldrig har jeg glædet mig så meget til at besøge byen som alle snakker om.

Vi var selvfølgelig forbi det berømte walk of fame. Jeg havde kun set billeder af walk of fame , så da jeg endelig stod der . Kunne jeg virkelig ikke fatte at det var for real.

Man har ikke været i La , uden af besøge Universal studios Hollywood . Mange af jer har sikkert hørt om denne vilde forlystelse park. Og jeg tror aldrig jeg vil kunne forklare hvor stor Hollywood studios er . Jeg viste ikke rigtig hvad jeg gik ind til. Og var faktisk skeptisk over vi skulle ind i en forlystelse park , fordi jeg tænkte det har vi jo os herhjemme. MEN MEN MEN , Universal er noget helt andet det er en verden for sig selv. og en kæmpe oplevelse .

Tænker de fleste kender the hollywood sign. Som er et amerikansk varetegn og kulturel ikon , med udsigt over Hollywood. Det vildeste er at det er 350 meter langt , og 45 fod lange bogstaver. Det er klart værd at se og besøge.

Los angeles er ligesom man ser på film og billeder, bare endnu vildere i virkeligheden.

Efter 3 dage i La . kørte vi mod Las vegas.

Jeg har været i Vegas 1 gang før . Men der var jeg ikke særlig gammel og nåede ikke rigtig at opleve det helt tæt på. Men denne gang her gang var noget helt andet . Jeg fik endelig oplevet hvor fed vegas er. For udover poolparties , natklubber på diverse hoteller. Så har vegas også de lækreste spise steder . Ja selv the strip er en oplevelse i sig selv . Man må virkelig ikke misse chancen for at besøge vegas 1 gang i sit liv . For det er og vil altid være noget man husker for resten af sit liv.

Kan man virkelig besøge usa nok? Og hvad er jeres favorit sted ?.

Jeg kan ikke få nok af usa , jeg elsker hvert et øjeblik dernede  ligemeget hvor jeg befinder mig. hvert sted har sin charme. Og jeg glæder mig allerede til at vende tilbage om 1 måned igen. ( Denne gang skal jeg derned af en helt særlig grund ). Som jeg selvfølgelig vil updatere  jer om meget snart 😉 . Tak for nu.

 

English Version!

Hi Swetties
Is there anything better than the United States? . I am the biggest fan of everything about usa. And it was so nice to finally be back. This time to visit New York / Los Angeles & Vegas.
I’ve been to New York and Vegas before, about 7 years ago. But it was so good to be back. And not least to experience Los Angeles for the first time.
We started our trip out in New York, where we spent 3 amazing days. Of course with a lot of shopping & Cafe visits.
If you love Outlets then I really recommend these 3.

NyandcompanyBloomingdales .Expressfactoroutlet .

And my personal favorits for food and dessert.

MilkandcreambarAvocado appetit. supermoonbakehouse

New York is the most popular city in the United States, and you really understand why when visiting the city. besides all the delicious eating places, cool shops, all the beautiful sights. Are people also just so sweet and kind. New York is, in my opinion, the world’s best big city.
After 4 days of shopping, delicious food, parties, cultural experiences, the trip went on to Los Angeles.

Los Angeles is probably the most popular city in California, and there are probably many of you who have already been there. But it was my first time and never have I been looking forward to visiting the city as everyone talks about it.

We were of course past the famous walk of fame. I had only seen pictures of the walk of fame, so when I finally stood there. I really couldn’t believe it was too real.
You haven’t been to La without visiting UniversalstudioHollywood. Many of you have probably heard of this wild amusement park. And I never think I will be able to explain how great Hollywood studios are. I didn’t really show what I was going for. And was actually skeptical that we were going into an amusement park, because I know there is so many at home. BUT BUT BUT, Universal is something else entirely it is a world itself. and a huge experience.

I Think most people know the Hollywood sign. Which is an American trademark and cultural icon, overlooking Hollywood. The wildest thing is that it is 350 feet long and 45 feet long. It is clearly worth seeing and visiting.
Los angeles is just like watching movies and pictures, just wilder in reality.
After 3 days in La. we drove towards Las vegas.
I’ve been to Vegas 1 time before. But I was not very old and did not really get to experience it very close. But this time was something completely different. I finally got to see how cool vegas are. In addition to pool parties, nightclubs at various hotels. Then vegas also has the most delicious eating places. Yes even the strip is an experience itself. You really should not miss the chance to visit vegas once in your life. Because it is, and always will be something you remember for the rest of your life.
Can You really visit usa enough? And what is your favorite place ?.

I can’t get enough of the usa, I love every moment down there no matter where I am. every place has its charm. And I am already looking forward to returning in 1 month again. (This time I’m going there for a very special reason). Which of course I will update you guys about  soon;). Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Argentina Buenos Aires.