New York / Los Angles And Las Vegas.

Lebanon Vlog.

Hej Beauties.

Det er ved at være 2 uger siden jeg hjemvendte fra Libanon. Og har endelig fået klippet en lille video sammen, som jeg selvfølgelig vil dele med jer. Jeg glæder mig til at kunne give jer en guide til mit andet hjemland , og vise jer alle de skønheder libanon har . Rigtig god aften. Tak for nu.

English version!

Hi beauties . 

its been 2 weeks since I came home from lebanon . and I finaly got to clip a little video together from my trip.  Which I ofcouse want to share with you guys.I can´t wait to give you a guide to my second homeland , and show you all the beautiful places lebanon have. Enjoy the night. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York / Los Angles And Las Vegas.