Get into the Real Lebanon .

greece and Albania .

Hey Sweeties.

Jeg fik aldrig rigtig vist jer billederne fra min tur til Grækenland og Albanien .

Grækenland har altid været på min bucket list , og da jessy og jeg skulle bestemmer hvor vi skulle tilbringe en uge i luksus . Var vi begge enige om at Øen Paxos var stedet.  Vi tilbragte 4 nætter på Øen , og derefter sejlede vi mod Saranda.

Jeg var rigtig spændt på at opleve Saranda som er en Ø i Albanien . Og jeg må ærligt sige , jeg skal tilbage . For wow hvor er der smukt . Udover de smukke strande , lækre Hotel Resorter med infiniti pool . Så er Saranda omgivet af en gude smuk natur, og velkommende befolkning . ( Og hvad der er endnu bedre det er så BILLIGT ) .

Jeg kan varmt anbefale Bougainvillebay , som var det hotel vi boede på I sarandra .

I paxos boede vi på det fine paxosbeachhotel , som jeg også varmt kan anbefale .

Efter en afslappet uge , hvor der var dømt , luksus , chill og afslapning på højeste plan . Kan jeg klart sige at dette er en god sammensætning hvis du /i ønsker en ferie hvor der er plads til både afslapning , fest , oplevelser og hygge.

Tak for  nu.

 

English Version!

Hey Sweeties.

I never really showed you the pictures from my trip to Greece and Albania.

Greece has always been on my bucket list and when jessy and I had to decide where to spend a week in luxury. We both agreed that the island of Paxos was the place. We spent 4 nights on the island and then sailed to Saranda.

I was really excited to experience Saranda which is an island in Albania. And I have to honestly say, I have to go back. For wow its beautiful. Besides the beautiful beaches, amazing Hotel Resorts with infiniti pool. Then Saranda is surrounded by a beautiful nature, and welcoming people. (And what’s even better is it CHEAP).

I highly recommend Bougainvillebay, which was the hotel we stayed at in I sarandra.

In paxos we stayed at the paxosbeachhotel hotel which I can also highly recommend.

After a luxury week where there was , chill and relaxation at the highest level. I can clearly say that this is a good choise if you want a holiday where there is room for both relaxation, party, experiences and fun.

Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get into the Real Lebanon .