Åstad Vingård Spa. Sweden.

Spa Wekeend . Åstad Vingård.

Hej Swetties.

I sidste uge , kom jeg hjem fra den lækreste Getaway til sverige . Helt præcis ÅstadVingård Spa hotel.

Jeg var så heldig at være blevet inviteret på denne lille geataway , og jeg kan virkelig kun sige Tak .

Åstadvingård Er et af de mest chamerende Spa hoteller jeg har været på , du for lidt en følelse af du er i sommerhus . Beliggenheden er så idylisk , og smuk.

Det tager ca 2 timer at køre derop fra københavn , og det er rigtig nemt at finde .

Der er udendørs små opvarmende spa bade , Sauna , og et hus hvor der er en stor Bar. Vi var så heldige at have fået en Suit , hvilket var mega luksus , der var både karbad , sauna champange , frugt /chokolade , Privat bar og den vildeste udsigt . (AMEN ALTSÅ JEG KUNNE LEVE I DET VÆRELSE HAHA ).

Der er mulighed for at komme på Vin smagning tur , hvor man for et indblik i diverse vine og for lov til at smage nogle af de dyreste vine på market . (Så hvis man er en vin fan , er dette en fantastisk mulighed ) .

Personligt elsker jeg vin, jeg går ikke rigtig så meget op i det , men syntes faktisk det var spændene at høre om og meget lærerigt .

Efter en masse Vin , hvor jeg syntes både mig og min veninde jessie var ret godt kørende, besøgte vi en af de mange restauranter på hotellet hvor vi fik den lækreste frokost , Her kunne man virkelig smage at maden var lavet med friske råvare , og den smagte bare helt fantastisk . (JEG TROR ALDRIG JEG HAR FÅET SÅ GOD EN FROKOST OG VÆRET SÅ PROP MÆT).

Det dejligeste var at selvom det regnede lidt , så var det faktisk mega hyggeligt , for man bliver bare helt afslappet på en måde der er helt uforklarig. Det er sådan en fantastisk følelse at sidde i spaen , med champange i hånden , imens regneden og kulden er ligeover dig . Det er virkelig en oplevelse , og jeg syntes at Åstad Vingård skiller sig ud fra andre spa hoteller , netop på grund af den utrolige charme det har.

Om aften var der dækket op til den helt store 13 Retters Goumet mad. ( virkelig en vild oplevelse ).

Jeg ville til hver en tid vende tilbage til dette fantastiske sted. Personalet var meget professionelle og utrolig søde .

Jeg kan virkelig anbefale, at tage sin Yndlings person i hånden, og bare komme væk fra alt stress i hverdagen , komme helt ned i gear og få ny energi , for det er virkelig den følese du for når du besøger Åstad vingård.

 

Dette indlæg indenholder Reklame og Betalt Samarbejde fra Åstad vingård.

 

English Version!

Hi Swetties.

Last week, I came home from the most amazing Getaway to Sweden.  Åstadvingard Spa hotel.

I was so lucky to have been invited to this little geataway and I really can only say Thank you.

Åstadvingard Is one of the most charming Spa hotels I have been to, you get a little feeling like you are in a holiday home. The location is so idyllic, and beautiful.

It takes about 2 hours to drive up there, from Copenhagen and it is really easy to find.

There are outdoor small warming spa baths, Sauna, and a house where there is a large Bar. We were lucky enough to get a Suit, which was soluxury, there were both tub, sauna champange, fruit / chocolate, private bar and the wildest views. (I COULD LIVE IN THE ROOM HAHA).

There is A opportunity to come on the Wine tasting tour, where you get an insight into various wines , and to  taste some of the most expensive wines on the market. (So ​​if you are a wine fan, this is a great opportunity).

Personally, I love wine, I don’t really go into it as much, but actually thought it was exciting to hear about, and very instructive.

After a lot of Wine, where I thought both me and my friend jessie were a little drunk, we visited one of the many restaurants in the hotel where we had the most delicious lunch.

Here you could really taste that the food was made with fresh ingredients and it just tasted absolutely amazing. 

The nice thing was that even though it was raining a bit, it was actually really nice, because you just get completely relaxed in a way that is completely amazing. Sitting in the spa is such an amazing feeling, with champagne in the hand, while the rain and cold are all over you. It really is an experience and I thought that Åstadvingard stands out from other spa hotels, precisely because of the incredible charm it has.

In the evening we had a huge 13 course Goumet food . (truly a wild experience).

I would return to this amazing place at any time. The staff was very professional and incredibly sweet.

I really recommend taking your favorite person in the hand, and just get away from all the stress of everyday life, get completely into gear and get new energy, because it really is that feeling you get when you visit Åstadvingard.

This post contains Advertising and Paid Collaboration from Åstadvingard.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åstad Vingård Spa. Sweden.