Spa Wekeend . Åstad Vingård.

London.

Hej Swetties .

Sikke en verden vi alle lever i lige for tiden. På den ene side føler jeg det er et kæmpe wakeup call . Det er jo virkelig nu man indser hvor heldige vi er at bo i et land som danmark , hvor vi har så godt et velfærd og sunheds system.

Jeg har personligt , selv prøvet at være positiv og få det bedste ud af at være hjemme.

Jeg tror aldrig jeg har været så afslappet i hele mit liv.

( Men jeg må ærligt også indrømme jeg glæder mig til at landet åbner igen ). Mine tanker er med alle dem der har mistet deres kære gennem den her tid. jeg håber vi allesammen kommer stærkere ud på den anden side.

 

Lige inden alting lukkede ned , nåede jeg lige en tur til London. Hvor jeg har klippet en lille vlog sammen . Der kommer selvfølgelig også et indlæg om turen. London er jo bare london . Men jeg kan altså ikke få nok , jeg elsker virkelig london og ville vende tilbage flere gange uden af tænke 2 gange .

Jeg håber i alle sammen passer på jer selv derude . og bruger denne tid til at være indedøre med jeres nærmeste .

Jeg glæder mig til at vi alle forhåbentelig snart kan få en hverdag igen , og jeg kan dele flere rejser med jer.

Take care . Tak for nu.

 

English Version!

Hi Swetties.

What a world we all live in right now. On the one hand, I feel it is a huge wakeup call. It is really now that you realize how lucky, we are to live in a country like Denmark, where we have such a good welfare and health system.

Personally, I have tried to be positive and make the most of being at home.

I never think I’ve been so relaxed in my entire life.

(But I must honestly also admit I am looking forward for the country opening again). My thoughts are with all those who have lost loved ones, through this time. I hope we all come out stronger on the other side.

Just before everything closed down, I was on a trip to London. Where I’ve cut a little vlog together. Of course, there will also be a post about the trip. London is just London after all. But I can’t get enough.
I really love London and would return several times without thinking twice.

I hope you all look after yourself out there. and use this time to be indoors with your loved ones.

I look forward to , that all of us can get back to normal days again. and I can share more trips with you guys.

Take care. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spa Wekeend . Åstad Vingård.