London.

Girls trip to London.

Hej Swetties.

Dette indlæg er fra, lige inden Coronavirussen tog overhånd . Jeg nåede lige hjem fra London inden det hele brød ud . (Faktisk skulle jeg befinde mig I usa lige nu. Det simpelthen så syrealistisk ) .

Jeg håber trods alt, i holder modet oppe derude. Jeg har snart været hjemme fra arbejde i 2 måneder nu. (Og prøver selvfølgelig at holde modet oppe ).

Tænkte jeg i mellem tiden ville dele lidt billeder fra min tur til London, med min bedsteveninde. Vi havde en helt fantastisk tur. Mange af jer derude har sikkert besøgt London 1 gang eller et par gange . Jeg havde faktisk kun været i London 1 gang før for ca 6 år siden . Og havde sagt til mig selv , nu skal jeg også tilbage , men der kom bare altid en ny rejse op , og London blev hele tiden sat på standby.

Det var så dejligt at vende tilbage. Udover NEWYORK . Er LONDON klart min Favorit Storby .

(Jeg ville vende tilbage  Non stop ).

London var præget af spændene møder , shopping, by ture ,lækre cafe besøg og lidt sightseeing.

Jeg ville så gerne fortælle meget mere om møderne , men alt er sat lidt på standby lige nu pga Corona .Men der er håb forude , og jeg er sikker på vi alle nok skal komme igennem den her omgang og komme stærkere ud på den anden side .

Alle mine rejser er tilbage trukket lige nu . Men de er kun flyttet til efter August . Så lad og håbe og tro på jeg skal kan dele mange flere eventyr og oplevelser med jer derude .

Pas på hinanden . Tak for nu.

 

English Version!

This post is from just before Coronavirus took over. I just got home from London before it all broke out. (In fact, I was supposed to be in the US right now. Its so sad ).

After all, I hope you are all staying safe out there. I’ve been home from work for 2 months now.

(And of course try to keep up the courage).

I thought that I would share some photos from my trip to London with my best friend. We had an absolutely amazing trip. Many of you out there have probably visited London once or more. In fact, I had only been to London once before about 6 years ago. And had said to myself, now I have to go back again. But there was always a new journey comming up ,and London was constantly put on standby.

It was so nice to return. Besides NEWYORK. LONDON is definitely my favorite big city.

(I will return non-stop).

London was characterized by exciting meetings, shopping, city tours, delicious cafés  and some sightseeing.

I wanted to tell you a lot more about the meetings, but everything is put on standby right now because of Corona. But there is hope ahead, and I’m sure we will all probably get through this round and come out stronger on the other side.

All my travels are canceled right now. But they are moved to after August for the moment. So let’s hope and believe that I will be able to share many more adventures and experiences with you out there.

Take care of each other. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London.