Girls trip to London.

Finaly able to Travel Again.

Hej beauties .

Det er ved at være et stykke tid siden , jeg har lavet en update inde på bloggen. Jeg har den seneste tid siden Danmark så småt begyndte at åbne op , arbejdet på en masse nye samarbejder og selvfølgelig også arbejdet inde på Cafeen. Så jeg har virkelig haft meget at se til .

Jeg kan endelig sige at jeg skal på min første kærste tur , til Estland her om 1 uge . JEG GLÆDER MIG SÅ MEGET , det føles som evigheder siden jeg har rejst .Det har virkelig været nogle hårde tider , især når man er vandt til at være ude at rejse hver måned. (men jeg tror også det har været sundt og selvfølgelig har jeg også lært at slappe af ).

Men nu er jeg altså virkelig klar , på at komme tilbage på rejse bølgen og lave nogle fede indlæg til jer derude .

Udover min tur til Estland , skal jeg også til Slovenien , Budapest og Slovakiet . Jeg er så spændt fordi alle stederne er nye for mig , og jeg elsker at opleve nye ting og kunne fortælle dem vidre til jer derude der følger med .

Jeg er klar over, at denne tid er svær at rejse i . Og jeg er også opmærksom på diverse regler alle steder .

(Men jeg føler også at så længe man passer på og holder afstand , husker spritten og masken så er vi ret godt dækket ind ) .

Jeg håber i allesammen er kommet igennem denne tid , på den bedst mulige måde og selvfølgelig stadig passer på og er forsigtige . I er mere end velkommen til at dele jeres oplevelser med mig . Og jeg tager altid imod gode råd , inspiration og positiv kritik . Del endelig alt hvad i har på hjertet.

JEG GLÆDER MIG TIL AT DELE MINE KOMMENDE REJSER MED JER OG FORTÆLLE JER OM MIN OPLEVELSE MED AT REJSE I CORONA TIDEN .

PAS PÅ JER SELV ! TAK FOR NU:)

 

English Version!

Hello beauties.

It’s been a while since I’ve done an update on the blog. I lately, since Denmark, small began to open. I been working on lots of new partnerships, and of course also the work in the Cafe. So I really been busy.

I can finally say I am going on my first trip with my boyfriend, to Estonia in 1 week. I REALLY CAN´T WAIT. It feels like forever since I been out of the country. (But I also think it was healthy to relax a lot).

But now, I’m really ready to travel again and show you guys some cool videos and fotos .

In addition to my trip to Estonia, Im also going to Slovenia, Budapest and Slovakia. I’m so excited because everywhere is new to me, and I love experiencing new things and being able to tell them, out to you guys.
I realize this time is hard to travel. And I’m also aware of all the different rules everywhere.

(But i also feel like as long as we keep distance and wear our mask all is good ).

I hope that all of you have been save through this time. And got the best out of it. You are more than welcome to share your expirence with me. And I always love to receive good advice, inspiration and positive criticism.

I LOOK FORWARD TO SHARE MY COMMING TRAVEL WITH YOU GUYS ,AND TELL YOU ABOUT MY EXPERIENCE TO TRAVEL IN CORONA TIME.

WATCH OUT FOR YOURSELVES! Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls trip to London.