Falkenberg Spa Getaway.

Looking back at My summer Trip to Estonia .

Hej swetties .

Jeg håber i alle sammen holder humøret oppe og er stærke i den her svære tid .

Jeg er lige blevet ramt af 2 omgang lockdown, og må ærligt indrømme det har været så svært for mig . Jeg er typen der elsker at arbejde og hele tiden være igang, så jeg blev virkelig ked af det , da jeg fik beskeden om at caféer skulle lukket for anden gang. Det er virkelig øv og trist .og samtidig har de også valgt at lukke fitness centre + man jo hellere ikke rigtig kan rejse . Det er faktisk hele mit liv og hele min hverdag der er lukket ned pt . Og de sidste par dage har jeg lige skulle sluge og komme til mig selv .

Jeg har her til aften siddet og kigget rejse billeder igennem , og jeg fik aldrig delt billeder fra min første kærste tur til Estland i sommers.

Men nu hvor jeg er tilbage i lockdown indtil d 3 januar , har jeg endelig tid til at fortælle og dele lidt minder fra den bedste tur til Estland .

vi var afsted i 4 dage, og boede på det flotteste spa hotel lige i hjertet af Tallinn .

Hotellet hed Metropool spa

Tallinn er en utrolig chamerende by , med søde små gader og virkelig hyggelige Caféer og restauranter.

jeg kan klart anbefale Grand Shisha som er en vandpibe cafe . Men de servere den bedste mad med et stort udvalg af sushi og wok , i de fineste palme omgivelser .

Derudover ligger der den lækreste Raw cafe lige i centrum som hedder Ravencafe . Den er virkelig hyggelig og så smagte deres raw kage så godt .

Lidt udenfor Tallinn ligger den smukkeste natur . Et must see sted er klar Rumme underwater prison , et forladt fængsel ude ved en strand .det er klart en oplevelse .

I den nordlige del af Estland finder man det smukkeste vandfald Keila waterfall dette vandfald er 6 meter højt og 60 til 70 meter bredt . Det er så afslappende at sidde og nyde udsigten udover dette smukke vandfald.

Når jeg ser tilbage på billeder og minder fra Estland, kan jeg kun anbefale det til alle. Det er nok en af de mest chamerende lande jeg har været i . klart en ekstra tur hver .

Sender en masse tanker mod jer alle i den her svære tid , jeg tror vi er mange der håber, og glæder os til 2021 . Som forhåbentlig bliver mere normalt igen .

Jeg håber i stadig kan nyde lidt julehygge trods denne svære tid.

Pas på hinanden . Tak for nu .

 

English Version

Hi swetties. I hope you all keep your spirits up and are strong in this difficult time. I have just been hit by 2 rounds of lockdown, and must honestly admit, it has been so hard for me. I’m the type who loves to work and be busy all the time, so I got really upset when I got the message that cafes should be closed for the second time. It’s really sad .

And at the same time they have also chosen to close fitness centers + you can’t even travl. It is actually my whole life, and my whole everyday life that is closed down at the moment. And the last few days, I just had to swallow and come to myself.

Tonight I have been sitting and looking through travel photos, and I never got to share photos from my first boyfriend trip to Estonia this summer. But now that I’m back in the lockdown until January 3rd. I finally have time to tell, and share some memories from the best trip to Estonia.

we were away for 4 days, and stayed at the most beautiful spa hotel right in the heart of Tallinn. The hotel was called metropol spa Tallinn is an incredibly charming city, with cute little streets and, really nice cafes and restaurants. I can definitely recommend Grand Shisha which is a hookah cafe. But they serve the best food with a great selection of sushi and wok, in the finest palm setting.

In addition, there is the most delicious Raw cafe right in the center called RavenCafe. It is really cozy and so is the raw cakes. Just outside Tallinn is the most beautiful nature. A must see place is Rumme underwater prison, an abandoned prison out by a beach .it is clearly an experience.

In the northern part of Estonia you will find the most beautiful waterfall Keila  ,this waterfall is 6 meters high and 60 to 70 meters wide. It is so relaxing to sit and enjoy the view beyond this beautiful waterfall. When I look back at pictures and memories from Estonia, I can only recommend it to everyone. It’s probably one of the most charming countries I’ve been to. its totally a trip worthy.

Sending a lot of thoughts to you all in this difficult time, I think we are many who hope and look forward to 2021. Which will hopefully become more normal again. I hope you can still enjoy some Christmas fun, despite this difficult time. Take care of each other .

Thanks for now

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falkenberg Spa Getaway.