Looking back at My summer Trip to Estonia .

Summer Vlog from Estonia.

Hej Beauties .

Jeg håber i alle sammen er kommet godt ind i det nye år . Jeg syntes personligt det har været en hård start, med alt den nedlukning . Jeg er stadig hjemsendt og har været det i lidt over 1 måned nu , og jeg begynder virkelig at kunne mærke jeg savner min hverdag og arbejde .

Men samtidig er vi gået ind i et nyt år 2021 , og det kan da forhåbentlig kun blive langt bedre end 2020. Som jeg også har sagt i mine andre opslag har jeg så mange rejser i vente , og jeg kan slet ik vente med at komme ud og opleve verden igen, og ikke mindst dele dem med jer herinde .

Jeg ved godt jeg springer lidt rundt i tiden herinde. Men jeg fik faktisk aldrig delt min lille video fra vores  summer tur til Estland. Så den for i nu . (BEDRE SENT END ALDRIG I GUESS 😉 .

Jeg håber på jeg snart kan tage jer med i nutiden, og alle mine rejser som er på vente vente vente tid lige nu . Lad os håbe på bedre tider inden for de næste par måneder .

pas på jer selv og hinanden . Tak for nu.

 

English Version

Hi Beauties.

I hope everyone had a good start of the new year.
I personally thought it has been a tough start, with all that Lockdown. I’m still home and , have been for a little over 1 month now, and I’m really starting to miss my everyday life and work.

But at the same time we have entered a new year 2021, and it can hopefully only be much better than 2020. As I have also said in my other post, I have so many trips waiting, and I can´t wait to experience the world again. and share it with you guys in here.

I know I’m jumping around with the time in her . But I actually never got to share my little video from our summer trip to Estonia.
So now is the time . (BETTER LATE THAN NEVER IN GUESS ;).

I hope to be able to take you guys on new adventures soon. hopefully douing some months we will be able to travel again.
(LET´S HOPE FOR THAT).

Take care of yourself and each other. Thanks for now.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looking back at My summer Trip to Estonia .