The island Maldives .

The magical milan.

Jeg tror de fleste piger kender følelsen af at ,klæde sig flot på , det må gerne være så stilet så muligt , og helst de dyreste mærker . Milano er byen, hvor man lever i en verden fuld af fashion. Hvor end du befinder dig, ser du alt lige fra piger til drenge med de fedeste outfits.
Jeg havde inviteret min bedsteveninde med til Milano, og det viste sig at blive en uforglemmelig oplevelse. vi havde kigget på en del hoteller hjemmefra , da vi gerne ville bo inde ved centrum, men vi var dog ikke helt tilfredse med standarden, og prisen var også virkelig høj iforhold til hvad man fik for pengene. Derfor valgte vi at tjekke airbnb ud , det er en hjemmeside hvor folk lejer deres lejligheder ud, Vi var så heldig at finde den fedeste lejlighed tæt på centrum , I kan finde et link til hjemmesiden lige Her . Det kan virkelig anbefales.
Vi startede med at tage et smut forbi Milanos domkirke også kaldet duomo, som kan ses på billede nummer 2 , Denne domkirke er et betagende bygningsværk . Domkirken blev bygget til Jomfru Maria ,men fungere idag som sæde for milanos ærkebiskop. Det er italiens største  kirke ,og verdens fjerdestørste domkirke. Udsigten fra toppen er helt igennem fantastisk , og den vil jeg mene man ikke må gå glip af .
Prisen på et besøg ligger på 8 euro hvis man tager trappen , det skal lige siges man behøver ikke være i god form 😉 .
hvis man tager elevatoren koster det 12 euro.
Lige ved siden af domkirken ligger det kendte ,Galleria Vittorio Emanuele. et af de ældste shopping centre i verden. En gå tur igennem Galleria er så magisk , man mærker en stemming , der er helt fantastisk , gaden er fuld af musik , stilfulde mennesker , alle de kendte butikker , de lækreste cafeer og restauranter. Både mig og Nadialine kunne ikke få nok, vi skulle have hver en detalje med , vi var blevet forelsket i denne by fra første øjekast. Milano rummer simpelthen en stemning af magi , glade folk og en verden af mode.
Vi brugte hele dagen i Galleria fra morgen til aften, vi spiste på en rigtig fin restaurant, som hed Le Tre Gazelle. I kan finde deres hjemmeside lige Her . 
Jeg vil helt klart mene man skal prøve deres lasanje , som italien jo også er kendt for. Italien er jo byen hvor man for verdens bedste is . Så I må endelig love mig ikke at forlade byen før i har smagt deres is som fåes i mange forskellige varianter , som man kan se på billedet , er min favorit klart pistacie. I kan få is overalt i gaden. vi var bare ekstra vilde med det hos Le Tre Gazelle.
Man skal helt sikkert besøge Milano om sommeren , det er så smukt , og man kan rigtig få luftet sine yndlings sommerkjoler , samt slentre ned af de smukke gader i solen .
I en by fuld af fashion slukkes lyset aldrig ,der bliver kun mere og mere ,og jeg kan ikke vente med at fortælle jer meget mere om vores uforglemmelige tur i Milano .
*****
English Version!
I think most girls know the felling of dressing upp nicely.It has to be all the most expensive brands. and you have to look stylish. Milano is the city were you live in a world full of fashion. you see girls and boys wearing all the coolest outfits. I had invited my best friend with  me to Milan, and it turned out to be an unforgettable experience. we looked att all kind of hotels from home , we wanted to stay in the centrum of milan . but we diden´t really like the standart, and the price was really high infront of what you get for your money . So we coosed to check airbnb out ., it’s a website where people rent their apartments out, we were so lucky to find the coolest apartment near centrum.  you can find a link to there web site Her. I can really recommended it.We started the day, at Milan Cathedral also called duomo, which can be seen on picture number 2, This judgment Church is a breathtaking edifice.The cathedral was built for the Virgin Mary, but operate today as the seat of milanos Archbishop. It is Italy’s largest church, and the world’s fourth largest cathedral. The view from the top is absolutely fantastic, I would say that this experience can´t be missed. the price is 8 euros if you take the stairs , I must say you don`t need to be in good shape, everyone should be abel to handel it . it cost 12 euros if you take the elevator.

Right next to the cathedral you will find the famous, Galleria Vittorio Emanuele. one of the oldest shopping centers in the world. A walking trip through the Galleria is so magical, you feel a atmosphere ,which is absolutely fantastic,The street is full of music, stylish people, all the famous boutiques, the hottest cafes and restaurants. Both me and Nadialine couden`t get enough, we had to see every little detail. We felt in love with the city at first vision.  Milan holds quite simply an atmosphere of magic, happy people, and the world of fashion.

we spend all day in the Galleria from morning to night, we ate at a really nice restaurant called Le Tre Gazelle. You can find their website right Her.
I would recommed their lasanje which Italy after all are known for. Italy is the city where you find one of the world’s best ice cream. So you really must promis me that you don`t leave the town before tasting the ice creme,which comes in many different flavors. As you can see in the picture my favorite is the pistachio. You can get ice cream anywhere in the street, we were just in love with the ice creme from Le Tre Gazelle.

You should definitely visit milano in the summer, it is so beautiful and you can really use all your summer dresses , and walk down the beautiful streets in the sun .

In a city full of fashion ,will the light never close . there will only be more and more . And I really can not wait to tell you much more about our unforgettable trip in Milan.

Photographer: Nadialine Von Bach

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The island Maldives .