The magical milan.

The city we fell in love with.

Milano er nemlig byen vi er blevet forelsket i . Både mig og Nadialine , har fundet vores andet hjem, Og vi kan slet ikke vente med at komme tilbage igen. Kender i ikke det , når man besøger et land? eller en by ?der bare lige gør et ekstra indtryk , så man for lyst til at komme tilbage flere gange . Jeg er dog typen der elsker at rejse nye steder hen , jeg vil gerne opleve en masse lande og besøge en ny kultur hver gang. Men der er bare nogle steder, jeg skal tilbage til. Milano er en af dem . Udover min kærlighed til paris og libanon, som i nok skal høre meget mere om. Milano er en By fuld af liv , en by der aldrig sover, og butikkerne er åbne til langt ud på natten. stemningen er fantastisk.
En tur ned af det smukke kanalkvarter ,Navigli, er en smuk oplevelse, Om dagen kan man nyde sin frokost ud til de smukke kanaler . Vi spiste på Pulia det er en lille hyggelig cafe, og kvaliteten er virkelig i top. I kan læse hvad andre folk har skrevet inde på tripadivisor lige Her.
Det fede ved Navigli , er at det også fungere som et gå i byen sted .Der er en masse barer, restauranter,og spille steder . den tætteste metro station på Navigli er Porta Genova,  og metroen køre hele natten.
Tag et smut hen og se det smukke Fontana Castello sforzesco, som ligger forenden af den lange shopping gade ved Galleria. det er virkelig en smuk oplevelse , både om dagen og aften.
hvis man trænger til en tur ud af byen , er Giardini pubblici Indro Montanelli, helt klart et besøg værd , denne grønne park , er virkelig smuk og ligger ikke langt fra centrum.
Jeg vil mene alle kan besøge Milano, om du gammel , ung , eller barn , der er noget for en hver smag. det er byen, hvor alt kan lade sig gøre.
*****
English Version!
Milan is in fact the city we have fallen in love with. Both me and NadiaLine, have found our second home, and we can not wait to come back again. Don´t you guys know that felling when you visit a country? ,or a city ? and it makes a ekstra impression , so you fell like going back several times.
 However, I am the type that loves to travel to new places, I want to experience a lot of countries and visit a new culture every time. But there are just some places I must go back to. Milan is one of them.
Besides my love for Paris and Lebanon, which you will hear more about. Milan is a city full of life, a city that never sleeps, and the shops are open until late at night. the atmosphere is fantastic.
A trip down the beautiful canal district, Navigli is a beautiful experience, at daytime you can enjoy your lunch next to the beautiful canals. We ate at Pulia it is a nice little cafe, and the quality is really top notch. You can read what other people have written in the tripadivisor right Her.
 
The cool thing about Navigli is that it works like a clubbing place too..There are a lot of bars, restaurants, and gaming sites. the closest metro station on Navigli Porta Genova, and the metro run all night.
Take a trip to the beautiful Fontana Castello Sforzesco, which is the front end of the long shopping street Galleria. it’s really a beautiful experience, both during the day and evening.
if you need a ride out of town, Giardini pubblici Indro Montanelli, definitely worth a visit, this green park, is really beautiful and is not far from the center.
I would say anyone can visit milan ,old, young, or child there is something for everyone. This is the city where everything is possible.
Photographer: Nadialine Von Bach
 
 
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The magical milan.