The city we fell in love with.

Amazing Paris.

 

Så blev det tid til en update om paris, som vi nok alle ved ,er paris byernes by . det er en by fyldt med kærlighed , unge som gamle strømmer til paris for at nyde byens skønhed . For paris er virkelig en by fuld af skønhed . Jeg er så heldig at have et helt specielt forhold til paris , Jeg har været der snart 7 gange , og hver gang er fantastisk . Jeg er opvokset med det franske sprog siden jeg var helt lille , da min far snakker flydende fransk. Det er en kæmpe gave at kunne fransk, jeg synes virkelig det er det smukkeste sprog i verden. Jeg har familie i Paris,og jeg elsker at komme derned , jeg har faktisk overvejet flere gange , at flytte derned . Og tanken er stadig inde i mig. da jeg sagtens kunne se mig selv leve i Paris.
Det fede ved paris er , at der , er noget at se hvor end du går . Som de fleste sikkert ved er paris kendt for deres Effeltårn. udsigten fra toppen er enestående, og det er en kæmpe oplevelse at kunne se udover hele paris. jeg vil anbefale man kommer tideligt på dagen, da der altid er virkelig lang kø.
Notre Dame er en kirke på ile de la cite` i paris , Bygningen består af fransk gotisk arkitektur, og er en af de ældste i byen, den er virkelig værd et besøg.
Den berømte Triumfbue beliggende på place Charles de Gaulle , historisk kendt som place de l´etolie,  For enden af byens strøg  findes avenue des Champ-Èlysèes, det er paris varetegn , og et syn for øjet både dag og nat.
Montmartre-kvarteret er det højeste punkt i Paris, og for mange mennesker er en tur herop også et af de absolutte højdepunkter på Paris-turen. Her findes noget af det, som mange forbinder med det gode, gamle Paris.
Fra Montmartre er der samtidig en forrygende udsigt ud over Paris fra trappen foran den store, hvide Sacre-Coeur kirke, der ligger hele 100 meter over Seinens vande. Dertil kommer et væld af små, listige caféer og ofte ganske rimelige restauranter.
Paris er kendt for deres lækre kager , og som nogle sikkert ved, elsker jeg at få ny inspiration ,og smage nye kager. Jeg har været på en del konditorier i paris , og alle steder er så lækre , men jeg har dog to favoritter . Nogle af jer kender nok LaDurèe, det er virkelig en oplevelse i sig selv at sidde ved Champ-Elysèes og nyde en af deres lækre kager. man kan smage det er kvalitet. I kan læse om LaDurèes historie her Her . Mit andet yndlings sted er Lenotre, smagen af et stykke chokolade er virkelig fantastisk , jeg vil mene de laver verdens bedste hjemmelavet chokolade. find deres facebook side lige Her.
 
Disneyland er det sted hvor man kan få lov til at slå sig løs , er du barn , ung eller voksen ,der er ingen alder, når man er i Disneyland Paris , man lever i en magi verden ,og bliver draget tilbage til barndommen, den smukke parade finder sted hver dag ved middag , her ses alle disney figurerne, som danser og synger. det er så smuk en oplevelse . ved midnat skydes der fyrværkeri,af , det er fantastisk , og man føler virkelig man lever i en eventyr verden. Man kan booke Billetter og overnatninger  lige Her
Paris bliver kun smukkere og smukkere, Og jeg glæder mig til at dele endnu mere fra byernes by.
 
*****
English Version!
so now its time for a update from paris. As we all know paris is pure love. young , and old people come to see the beauty of this city, and enjoy each other. I´fell so lucky to have such a special bond to paris , i been her 7 times , and each time is amazing. I`m raised with the French language since I was very young , because my father speak fluent French. It is a huge gift to speak french , and i really think its the most beautiful language in the world. I have family in Paris, and I love to get down there, I’ve actually considered several times to move down there. And the idea is still inside me. I could really see myself live there.
The cool thing about paris is that were ever you go there is something to see .As most probably know paris is famous for their eiffel tower. the view from the top is outstanding, and it’s a great experience to be able to see beyond all paris. i would recommend you to go early in the morning , because there is always a long queue.
Notre Dame is a church on ile de la cite` in paris building consists of French Gothic architecture, and is one of the oldest in the city, it is really worth a visit.
The famous Arc de Triomphe located at Place Charles de Gaulle, historically known as place de l’etolie, the end of the city’s streets are avenue des Champ-Elysees, this is paris landmarks, and a sight for the eye both day and night.
Montmartre district is the highest point in Paris, and for many people is a trip up here also one of the absolute highlights of the Paris trip. Here are some of the things that many associate with the good, old Paris.
From Montmartre there is also a terrific view of Paris from the steps in front of the great white Sacre-Coeur church, located throughout 100 meters above the Seine waters. In addition, a host of small, crafty cafes and often quite reasonable restaurants.
Paris is known for their delicious cakes and some probably know, I love to get new inspiration and taste new cakes. I been to many patisseries in paris , and i loved all of them but , I still have two favorite . Some of you know Laduree, it really is an experience itself to sit at the Champ-Elysees and enjoy one of their delicious cakes. You can read about LaDurèes story here here. Her.
My second favorite place is Lenotre, the taste of a piece of chocolate is really great, I think they’re doing the world’s best homemade chocolate. check their facebook page right here.Her.
 
Disneyland is the place were you can be wild and free , even if you are a child , young or old .There is no age when you are in disneyland paris, you live in a magic world and you get back to childhood . the beautiful parade takes place every day at noon, here are all the disney characters who dance and sing. it’s such a beautiful experience. At midnight there is firework, it’s fantastic and you really feel you are living in a fairytale world. You can book tickets and nights reight Her.
 
Paris only gets prettier and prettier, and I look forward to sharing even more from this stunning city.
Photo`s by me.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The city we fell in love with.