Amazing Paris.

Hallo London.

Alle der har besøgt London , ved helt sikkert også hvor skønt der er. Jeg elsker London på mange måder er så anderledes, alt lige fra de røde busser , de gamle telefonbokse ,og deres venstre kørsel i bil. London er så chamerende ,jeg syntes personligt det helt vildt fedt at sige jeg skal til london , for bare ordet lyder godt . Jeg havde en virkelig skøn tur, til London med min skønne veninde Mikala .
Vi besøgte blandt andet London´s famous Eye, dette pariserhjul ligger i midten af London og er 135 meter højt. Det virkelig smukt både om dagen og aften. Jeg vil anbefale man bestiller billetter hjemmefra , da man spare ca 25% og har mulighed for at springe køen over. tjek priser ud lige Her.
 
På Westminster palace i London ligger Big ben .Som også er et stop værd , dette ur, er 96 meter højt , og åbnede i 1859.
der findes ca 10%  grønne områder og parker i london . Hyde park , er en af de kongelige parker , med en beliggenhed i centrum af london. Denne park er opdelt af søen Serpentine. og er et kæmpe turistmål.
Alle der har været i London kender , nok det berømte , Oxfort street , som er et af de vigtigeste indkøbsgader I london , især for mange unge , alle de kendte butikker som h&m , zara , forever21 ,Topshop og primake , plus mange flere kan findes på denne gade . og det er jo lige noget for en der elsker at shoppe , Vi brugte en hel dag fra butik til butik, har slet ikke tal på hvor mange poser vi havde med hjem. Men der findes jo heller ikke noget bedre end nye ting 😉
Undervejs var vi lige forbi starbuks , som er et must når man er i london, da det er så meget billigere end andre lande .
senere på aften tog vi ind til centrum , vi spiste på noget der hed prezzo , som vi begge var helt vilde med , i kan finde deres hjemmeside Her.
London har et virkelig fedt natteliv ,vi var forbi Fabric ,det var virkelig et fedt sted. så hvis man elsker at danse , så er det lige stedet , man skal besøge.
Jeg vil anbefale man tager en Sightseeing tur i london , da jeg syntes man for rigtig meget ud af det. også er der også mulighed for at stå af undervejes og springe på igen .
Selv hvis man har været i London flere gange vil jeg mene , man aldrig kan få nok , Jeg elsker london og kan slet ikke vente med at komme tilbage.
*****
English Version!
Everyone who have visted London knows how wonderful it is . London is different in so many ways. everything from the red buses, the old phone booths and their left hand driving. London is just so charming , I think its cool to say im going to London . the word sounds really good.
I had a really wonderful trip to London with my wonderful friend Mikala.
We visited among others London’s famous Eye, the Ferris wheel located in the center of London and is 135 meters high. It really is beautiful by day and night. I would recommend ordering tickets home when you save about 25% and have the option to skip the queue. check prices out right Her.
 
At the Westminster palace in London is Big Ben . Its also worth a stop, this watch is 96 meters high and was opened in 1859th.
there is a 10% green areas and parks in london. Hyde Park is one of the Royal Parks, with a location in the center of london. This park is divided by Serpentine lake. and is a major tourist destination.
All who’ve been to London knows, probably the most famous, Oxfort street, which is one of the most important shopping streets in London, especially for many young people, all the famous stores like H & M, zara, forever21, Topshop and primake, plus many more are available on this street. and that’s just the thing for someone who loves to shop, we spent a whole day from store to store, Im not really sure how many bags i got with me home , but there is nothing better than new things 😉
Along the way, we were just past starbucks, which is a must when you are in london, since it is so much cheaper than other countries.
later at night, we whent out for dinner , we ate at something called prezzo , we both loved it . you can find their website Her.
 
London has a really great nightlife, we were past the Fabric, it was really a cool place. so if you love to dance, so it is just the place to visit.
I would recommend you take a sightseeing cruise in london when I think you get a lot out of it.there is also the chance to get off the weighed and jump on again.
Even if you’ve been to London several times, I would say you can never have enough, I love london and can not wait to come back.
Photo`s by me.
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amazing Paris.