Hallo London.

Copenhagen Fashion week.

Dette indlæg kommer måske lidt sent, men bedre sent end aldrig. Jeg syntes lige jeg ville vise jer nogle billeder som blev taget under fashion week , som jeg deltog i sammen med min bedsteveninde Nadialine .Vi var en tur ude på Ciff messen, hvor vi blandt andet,var en tur forbi
Masion Shoeshibar, Det er de fedeste sko , jeg har set , og jeg elsker de skiller sig så meget ud . jeg er helt vild med dem ,der har den blå pels på toppen. Udover disse sko har de et kæmpe udvalg af en masse andre lækre sko. I kan finde deres Facebook side Her.
 
Vi tog også et smut forbi Muse , hvor vi fik det fineste armbånd og fik et smugkig på deres virkelige flotte smykker. kig forbi deres instagram Her.
Undervejs stødste vi ind i de smukkeste pels tasker , smykker , og nøgleringe , Alle produkter er håndlavet , og produceres i danmark af danskebuntmager på eget værksted . Susanne Lyngh , som er ejer, er super flink , og deres matriale anvendes med respekt for naturen. og dyreveldfærdet. Det fede ved Cosy concept er at de køre modestilen med omtanke og hjertet. I kan læse mere på deres hjemmeside Her de har også en instagram i kan følge Her.
Det er et besøg værd.
*****
English Version!
This post might come a little late, but better late than never. I just thought I’d show you some pictures that were taken during fashion week, which I attended with my best friend NadiaLine. We had a trip out on the Ciff fair. were we saw this awsome brand called, Masion Shoeshibar, it is the coolest shoes I’ve seen, and I love that they stand out as much. I absolutely love those who have the blue coat on top. Besides these shoes, they have a huge selection of a lot of other delicious shoes. You can find their Facebook page Her.
 
We also took a swing by Muse, where we got the finest bracelets and got a sneak peek at their real-catching jewelery. look past their instagram.Her.
 
Along the way, we ran into the most beautiful fur handbags, jewelry and key chains, all products are handmade and produced in Denmark by danishbuntmager on their own workshop.
Susanne Lyngh, who is the owner, is super nice, and their fodder components used with respect for nature.the great thing about Cosy concept is that they run fashion style with their heart. You can read more on their websiteHer. They also have a instagram you guys can follow Her. It is worth a visit .
Photographer: Michael Sell
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hallo London.