What to expect in Egypt.

Highlight from the beautiful Amsterdam.

Amsterdam er en af de smukkeste , små byer i verden, Med deres mange kanaler , verdensberømte museer og historiske skulpture. Man forelsker sig hurtig i byen , fordi der netop er plads til man kan være anderledes og have sin helt egen stil. Man ser ikke mange biler på gaden i Amsterdam , da det er let at komme rundt i byen med , den offentlige transport. Man kan blandt andet tage både sporvogne , bus , metro og tog.
Der er meget vand i Amsterdam, alle de smukke kanaler har givet byen navnet , som det nordlige Venedig. Derfor må man ikke gå glip af en bådtur , hvor man kommer forbi de fire størte kanaler , som hedder Prinsengracht , Herengracht , Kerizersgracht og singel , det er virkelig en smuk oplevelse. En båd tur koster 15 euro og vare 1 time. Det er muligt at bestille andre ture på båden , hvor der også er mad inkluderet , I kan tjekke priser på dette lige Her.
Et smut forbi Vondelpark , er helt sikkert også et besøg værd , denne offentlige park blev skabt i 1864 , og åbnede for offentligheden i 1865 . Man finder smukke springvand , folk der holder piknik om sommeren , Jeg syntes den giver et frisk pust , også er den virkelig smuk.
Vi må endelig ikke glemme Red light Districk, det er der sikker mange der har hørt om. alt lige fra Øl , fest og sexbutikker . findes i dette kvarter , der valfarter turister til hver dag , måske fordi det overraskende ved dette kvarter er at det egentligt er ret smukt . De populære roede vinduer står i øjefaldende med de gamle kanal huse. Området er generelt kendt som et ufarligt sted , men man skal dog være opmærksom på sine værdigenstande når man færdes i gaden da der er mange trick tyve. de har en politik i området der siger ingen photos.
Man skal helt sikkert finde tid til et besøg forbi Anne Franks Hus , Jeg vil tro mange har hørt historien , om Anne Frank. Museet fortæller dig om hvordan en familie og venner formåede at skjule sig for nazisterne , Det er en virkelig rørende historie , der tager udgangspunkt i Annes dagbog.
Inde på museet er der rig mulighed for at se film , kigge i hendes dagbog , og komme helt tæt på hendes liv . Der er altid mange mennesker , både om du kommer morgen , middag eller aften , så jeg vil anbefale du har booket billetter hjemmefra , da det vil spare dig for meget tid. I kan finde billetter Her.
 
Amsterdam er også kendt for deres mange virkelig gode cafeer og spise steder, jeg anbefaler man tager et smut forbi Bagels & beans og spiser morgenmad , Man for virkelig de lækreste bagels. Der er også mulighed for græsk Youghurt med valgfrit topping. I kan finde deres hjemmeside Her.
 
Jeg vil altid elske Amsterdam, det er sådan en cool by, hvor man kan være lige den man har lyst til at være , så du må endelig ikke overveje om du skal besøge byen . det er simpelthen it must ;).
English Version!
Amsterdam is one of the most beautiful small towns in the world, with its many canals, world famous museums and historical sculptures. You really fall in love with this city, because there is place to be different. You do not see many cars on the streets of Amsterdam, as it is easy to get around the city with public transportation. You can, among other factors both tram, bus, metro and train.
There is much water in Amsterdam, all the beautiful canals have given the city the name, as Northern Venice. Therefore you must not miss a boat trip where you pass by the four biggest channels, called Prinsengracht, Herengracht, Kerizersgracht and single, it’s really a beautiful experience. A boat trip costs 15 euros and last one hour. It is possible to book other tours on the boat, were there is also food included, you can check prices for this right Her.
A quick visit to Vondelpark, is certainly worth a visit, this public park was created in 1864 and opened to the public in the 1865th You will find beautiful fountains, people who make piknik in summertime, I think it gives a breath of fresh air, And its such a beautiful park.,
We must not forget the Red Light District, I guess many people have heard about it. Everything from beer, partying and sex shops. found in this neighborhood who make pilgrimages tourists every day, perhaps because the surprising thing, about this neighborhood is that it really is quite beautiful. The popular red windows face in eyes with the old canal houses. The area is generally known as a safe place, but you should be aware of your valuables when you are walking in the street, as there are many trick thieves. they have a policy in the area that says no photos.
You should definitely find time to visit the Anne Frank House, I believe many people have heard the story of Anne Frank. The museum tells you about how family and friends managed to hide from the Nazis, it’s a really touching story, which is based on Anne’s diary.
Inside the museum there is ample opportunity to see the film, look in her diary, and get close to her life. There are always many people, even if you come morning, noon or night, so I would recommend you have booked tickets from home, as it will save you much time. You can find tickets Her.
 
Amsterdam is also known for their many really good cafes and eating places, I recommend you to try out the, Bagels & beans and eat breakfast you really get the most delicious bagels. There is also the possibility for Greek Youghurt were you can choose the topping. You can find their website Her.
 
I will always love Amsterdam, it’s such a cool city, where you can be, just the one you want to be,  You really must not consider if you need to visit the city. it’s simplya must 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to expect in Egypt.