The perfec Avocado Cake.

Sweeden Vs Ystad Saltsjöbad.

Jeg var så heldig , at få oplevelsen af at besøge Ystad Saltsjöbad. , med mine 2 aller bedste piger. Min bedsteveninde Nadialine og min søster Natalie , havde valgt at overraske mig på min fødselsdag , med en girls getaway , til dette Fantastiske Spa Hotel i Sverige, Jeg var så overvældet af glæde. Tænk engang at have verdens bedsteveninde og søster.
Ystad Saltsjöbad, er virkelig noget for sig selv , Dette spa hotel har alt hvad hjertet byder. Udendørs finder man den smukkeste strand. hvor man kan nyde en dejlig gå tur , hotellet har også udendørs pool og varmebad . Det fede ved Ystad Saltsjöbad , er at det både kan benyttes om sommeren og vinteren. Vi var der om vinteren , så vi benyttede os af de varme bade udenfor. Stilen indenfor er virkelig chamerende , der er både pool , spa , slap af område og , der er mulighed for at lave Yoga og få massage. Der er en stor spisesal ,hvor man kan bestille noget af det lækreste mad jeg længe har smagt. Pigerne havde sørget for 3 retters menu, det var så lækkert, vi fik hjort, risotto og vanilje is med kiksebund. Vi havde den smukkeste suite , med en fantastisk udsigt over stranden , Vi valgte at drikke champange , tage i boblebad ved midnat , og danse natten lang .
Jeg vil anbefale en hver sjæl at prøve dette fantastiske sted , træner du til en afslapning , væk fra stres og jag , så er dette stedet , servicen er i top , hotellet er fantastisk , og maden er i top klasse .
I kan finde meget mere , om stedet inde på deres hjemme side , og booke jeres eget ophold lige Her.
 
Ystad Saltsjöbadet er stedet , hvor du for en oplevelse for livet. så tøv ikke med at booke , det er et sted man aldrig vil glemme , jeg glæder mig allerede til at tage tilbage igen .
English Version!
I was so lucky to have the experience of visiting Ystad Saltsjöbad. With my two very best girls .My bestfriend NadiaLine and my sister Natalie, had chosen to surprise me on my birthday with a girls getaway to this Amazing Spa Hotel in Sweden, I was so overwhelmed with joy. Imagine having the world’s best friend and sister.
Ystad Saltsjöbad is really amazing. this spa hotel has everything your heart offers. Outside you will find the most beautiful beach. where you can enjoy a nice walk, the hotel also has an outdoor pool and heating. The cool thing about Ystad Saltsjöbad is that it can be used both in summer and winter. We were there in winter, so we used the hot tubs outside. The style inside is really sporty, there is, pool, spa, relax area and there is place for ,making yoga and having a massage. There is a large dining sales, where you can order some of the most delicious food, I have ever tasted. The girls had arranged for 3 course menu, it was so delicious, we got deer, risotto and vanilla ice cream with biscuit. We had the most beautiful suite, with a, stunning views to the beach, we chose to drink champagne, and dance all night in ower luxury suite.
I would recommend every soul, to try this amazing place, if you need to relax,and get away from stress and bustle, this is the place. The service is top , the food is great and the hotel is amazing.
You can find mutch more about the place in their homepage, and book your own stay reight Her.
 
Ystad Saltsjöbadet is where you get an experience of a lifetime. please do not hesitate to book, it is a place you will never forget, I’m already looking forward to go back again.
Photographer:  Nadialinevonbach

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfec Avocado Cake.