Am I the only one who is creazy about summer jumpsuits.

The world has a lot of Wonders. And her is one of them.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verden er en Skønhed. Hver gang jeg besøger et nyt sted, Tænker jeg det her sted, er det smukkeste jeg nogensinde har set. Men jeg bliver overrasket hver gang. For hold nu op, verden er virkelig fuld af skønhed. Jeg har rejst rigtig meget, og set nogle af de smukkeste ting, man drømmer om at opleve. . For 2 uger siden rejste jeg til Fuerteventura i spanien med min bedsteveninde. Vi var så heldige at blive inviteret med ud at skyde billeder med PicsurfteamSom er dem der stod for at tage billeder af os når vi surfede. Jeg var fuldstændig blæst væk da vi ankom. vi var omringet af de smukkeste bjerge , orange sand og blå himmel , i midten af ørkenen. Det er noget man skal opleve med egen øjne. Stedet hedder  Playa del moro. Det er virkelig et besøg værd. Så hvis nogle af jer har planer om at besøge Fuerteventura, på et tidspunkt vil jeg klart anbefale man tager forbi og ser denne smukke udsigt. Det er et syn man aldrig vil glemme. Tak for Nu.

 

English Version!

The world is full of beauty. Every time I travel somewhere new, I think it’s the most beautiful place I have ever seen. But I am surprised every time. For now, hold up the world is full of beauty. I have traveled so many places in the world, and seen some of the most beautiful things we dream of experiencing. 2 weeks ago I visited Fuerteventura in spain.We were lucky enough to be invited out to shoot pictures with Picsurfteam. They where the once who took all our pictures while we surfed. I was totally blown away when we arrived. We were surrounded by the most beautiful mountains orange sand and blue sky, in the middle of the desert. It is simply something you have to experience for yourself.The place is called Playa del moro, And its really the whole experience worth, going there. So if you have plans to visit fuerteventura at some point I will clearly recommend you take a swing by and enjoy this amazing view in the middle of the desert. It’s a sight you will never forget.

Thanks for now.

 

Foto Credit: Nadialinevonbach

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Am I the only one who is creazy about summer jumpsuits.