So Special and Charming. Krakow/Poland.

Black and white Style.

blog11blog13blog12gsd

Er jeg den eneste der syndes sort og hvid altid reder ens dag, når man har en lille tøj krise?Jeg havde valgt at tage min yndlings jakke med til Krakow. Den er købt i milano og er fra OvsJeg kendte faktisk ikke til dette mærke før, jeg fik øje på det i Milano. De har virkelig mange fede ting. Det lækre ved denne jakke er at, den både er stilet også er den virkelig dejlig behagelig at have på. Mine hvide bukser er fra PiecesOg mine støvler er fra EccoOg de er både varme og mega gode at gå i. Kan man andet end at elske sort og hvid? Det altid en sikker vinder hos mig. Tak for nu.

 

English Version!

Am I the only one who thinks , black and white always saves the day, when there is a little clothing crisis?. I choosed to take my favorite jacket with me to krakow. I bought it in Milan, from Ovs. I diden´t know about the this brand, before i saw it in Milan. They have so many cool things. The best thing about this jacket is that its so comfortable and stylish at the same time. My white jeans is from Pieces. And my boots is from Ecco, and they are warm and comfortable to wear. I simply love black and white.  It is always a winner for me. Thanks for now

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So Special and Charming. Krakow/Poland.