This JACKET is a must have.

Are You girls Ready for winter?

blog1blog3blog4

Girls. Under presse dagene, var jeg forbi  Cph Fashion LabOg jeg fandt selvfølgelig den her lækre pels fra Rosa NoaÅh jeg kunne virkelig have den på 24/7. den kan fåes i mange forskellige faver. Og den er bare så sindsyg lækker at have på. den er både behagelig og dejlig varm. Jeg synes den er vildt stillet , også er den bare perfekt, nu hvor vinteren nærmere sig. Jeg har personligt altid svært ved at finde en jakke der altid holder mig varm. Da jeg er typen der hele tiden fryser. Den her pels, kan virkelig holde en varm, også er den samtidig mega Nice. Hvad Synes i ? I kan tjekke alle de fede styles ud inde på Rosa Noa.dk Tak for nu.

 

English Version.

Girls. during the press days, I passed by . Cph Fashion Lab. And I found this Fur from Rosa Noa. I could simply have it on 24/7. it comes in many different colors. And it’s just so wonderful to wear. it is comfortable and warm at the same time. I think this fur is so Stylish, and perfect, for winter. I have personally always difficult finding a jacket that always keeps me warm, Im the type of girl who always feel Cold. This fur can really keep you warm. And then it is super nice at the same time. What do you girls think? You guys are able to check out all the cool styles out at Rosa Noa.dk  Thanks for Now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This JACKET is a must have.