Are You girls Ready for winter?

My Passion for Climbing.

blog4blog2blog3blog1blog5

I dag deler jeg en af mine rigtig store passioner. Ude fra ville man nok slet ikke tro at jeg , virkelig elsker at klatre. Jeg har altid været typen der elsker at overgå mig selv, jeg er frygtløs , når det gælder højder. Jeg elsker alt lige fra skydive til bungy jumping. Jeg er nok lidt den type der elsker når man lige for et sus i maven. Min gode ven i libanon, havde inviteret , min lillebror, veninde og jeg. op i bjergene til den vildeste klatring. Jeg havde aldrig prøvet at klatre i bjergene før. Hvilket jo virkelig er noget helt andet end en klatre væg herhjemme. Min lillebror er kun 8 år , og han er ligeså frygtløs, som både min søster og jeg. Så det ligger vel til familien. (hehe).Jeg havde aldrig nogensinde troet han ville klare, turen helt til tops. Men det gjorde han faktisk. Så jeg var selvfølgelig pave stolt. Mange vil nok mene at klatring er lidt af en drenge ting, og det kan jeg godt give dem ret i. Men jeg syntes nu også det meget fedt når piger gør det. Jeg syntes,  det styrker en på mange måder. Jeg kan blandt andet mærke det hjælper på min vilje til hele tiden at sætte nye mål og fuldføre dem. Jeg har allerede nogle store rejse planer for 2017, hvor der også vil være en masse klatring med. Jeg glæder mig super meget til at dele det med jer derude. Håber i har haft en dejlig wekeend . Tak for nu.

 

English Version!

Today I´m Sharing one of my biggest passion in life. From the outside you guys meight not think i´m the type of girl who loves to do climbing. But I really do.  I always been the type of girl who loves to challenge myself. Im not afraid of anything when it comes to hights. I love everything from Skydiving to bungy Jumping. I really like when it gives you butterflies, in the stomach. My friend in Lebanon had Invited me, my brother and my good friend, up to the mountains, to do Climbing. It was the first time, I was going to try it in the mountains. I Only did it on a climbing wall inside. So there is a pretty big difference. My brother is only 8 years old , and He is not scared of anything. And my sister to. So I guess its in the family. (Haha).  I never thought he would climb all the way to the top. But he did. and he is only 8 years. Thats pretty cool. I was so Proud. Many people meight think, climbing is a man thing. And I agree. But I really think its cool when girls do it.  It really gives you so mutch. I can feel that It helps on my will to, put new goals and actrive them. I already planed some big travels in 2017 , and there will sure be some climbing. I cant wait to share them with you guys. I hope you had a wonderful wekeend. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Are You girls Ready for winter?