Creazy about Milkshakes?

A Girl and her Black dress. Is always a good Idea!

blog1blog2blog3

Godaften mine Skønne læsere. Jeg sidder her til aften, midt i en tøjkrise. Kender i det ? Man har faktisk lagt fest tøjet tilside, men finder ud af i sidste øjeblik, at man heller vil have noget andet på?. Det kender jeg ihvertifal alt for godt. Men så det jo godt, der altid findes, den der sorte kjole. Er det bare mig, eller er sort altid en sikker vinder?. Den vinder altså hos mig i sidste ende. Jeg er helt vild med denne her sorte kjole , den er både god til byen og en fin middag, også er den mega dejlig at have på. Den er måske lidt kold, her i vinter måneden, men mon ikke det går, med en varm jakke, og nogle negle strømpebukser inden under?.Kjole er købt i H&M. Så den er dejlig buget venlig, og helt perfekt, når man står midt i tøjkrisen. Mine Stiletter er fra Aldo,  Som i sikkert også kender. Jeg syntes de har nogle super fede ting, også er det også til rimlige priser. Jeg håber i alle sammen for en fantastisk Wekeend. Tak for nu.

 

English Version!

Good Evening Sweeties.  I´m Sitting her tonight , in the middle of a clothing crisis. Do any of you guys, know that feeling? I Already put my party clothes aside. But find out in the last minut , that I rather wanna wear something else. I really know that feeling. But then its good , that there is always that black dress. Is it only me who thinks black always win in the end?. That black dress always win in my case. I love this black dress. Its perfec for a party night , and a dinner night. It meight be a little cold, to wear it, in winter time. but if you wear a warm jacket and some tights. It should be able to work out. This dress is from H&M. And I really think, its perfect. It always saves me. My heigh heels are from Aldo. You guys meight now it?.I really think they have some cool things, to fair prices. I hope you all gonna have a wonderful wekeend. Thanks for now

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Creazy about Milkshakes?