A Girl and her Black dress. Is always a good Idea!

Why Not Shine.

pic3pic1pic2pic6pic4 pic5

Jeg håber i alle har haft en fantastisk wekeend. Jeg har blandt andet været igang i køkkenet med min søde søster NatalieOg jeg glæder mig helt vildt, til at vise jer nogle mega lækre opskrifter. Jeg tror aldrig jeg har fået vist jer den her efterårs jakke. Det er et stykke tid siden jeg købte den, og den har simpelthen været mit kæreste eje. Jeg elsker virkelig farver, og jeg syntes den her jakke, er så fed fordi den skiller sig så meget ud. Også er man helt sikkert på at blive genkendt , da den jo bare skinner af sol. Den er både stilet, lækker at have på, også kan den både bruges til en almindelig cafe tur med vennerne eller til et fint arrangement. Jeg syntes den er god til det hele. Hvilket jo bare gør den til det perfekte køb. Jeg ved desværre ikke om den findes mere. Men mærket er fra  Vera&LucyJeg kendte ikke mærket da jeg købte Jakken, men jeg syntes faktisk de har nogle virkelig fede ting. Det sælges også inde på Trendsales & Miinto.  Tag et kig forbi, det kunne jo være der var den perfekte julegave derinde. Jeg håber i alle sammen har haft en dejlig dag. Tak for nu.

 

English Version!

I hope All of you guys, had a wonderful wekeend. I been in the kitchen, cooking with my sister NatalieI cant wait to show you guys, what we have been making. There will soon be some very delicious recipes. 

I don´t think I ever got to show you guys, this cool jacket. Its been a while since, I bought it. And I must admit its one of my favorite things I bought. I been wearing it, as mutch as possible. I simply love it. I really love this colour, and the cool thing is, that its shining like the sun , so its easy to be recognized. This jacket is, perfect for any location. If you are going out with friends on a cafe, or going to a nice event. I really think its the perfect, purchase I ever did. I dont know if its still possible to get this jacket , but the brand is from Vera&Lucy. I diden´t know about the brand until I bought this jacket . They really have some cool things.  Try to check it out . Maby you will be able to find a good christmas gift. I hope you all had a wonderful day. Thanks for now.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Girl and her Black dress. Is always a good Idea!